Voinko auttaa sinua asuntoasioissa?

0400 732 178Soita minulle

Kielitaito

suomi, englanti

Etsitkö asuntokaupan ammattilaista? Luonteeltani olen energinen, luotettava ja ennakkoluuloton. Työssäni olen ahkera ja tarkka sovituista asioista, haluan olla Sinun arvoisesi välittäjä. Minun tavoitteeni on parantaa Sinun asumistasi ja tehdä asunnonvaihtokokemuksestasi paras mahdollinen. Joka päivä pyrin kehittymään työssäni ja oppimaan uusia asioita yrittäjältämme sekä muilta kollegoiltani. Me Kiinteistömaailmassa luotamme yhteistyön voimaan ja toimimme tiiminä toteuttaaksemme asiakkaidemme toiveet ja haaveet. Kaikki alkaa Kotikäynnistä. Kutsu minut käymään, niin kerron, miten meillä toimintaan ja sovitaan yhdessä, mikä on juuri Sinulle paras tapa myydä kotisi. Ilmainen Kotikäynti ei velvoita mihinkään, mutta se voi olla elämäsi tärkein tunti. Tavoitat minut puhelimitse 24/7 tai piipahtamalla asuntomyymälässämme Koskikaran toisessa kerroksessa.

Asiakkaitteni antamaa palautetta

Asunnon ostaja

Myyntineuvottelija Eeli Arolan toiminta oli asiallista ja ystävällistä. Asunnon ostaja, Valkeakoski

Asunnon myyjä

Tällaista toimintaa kutsuisin täydelliseksi palveluksi. Kiitos. 6/5 tähteä olisin antanut, mutta itse pitää ilmeisesti pakata, siitä vähennystä.

Asunnon myyjä

Asia otettiin heti hoidetttavaksi. Täsmällinen ja ammattitaitoinen palvelu.

Asunnon myyjä

Välittäjä oli erittäin miellyttävä ja asiantunteva sekä koko toimiston väki oli asiassani mukana! Erittäin hyvää palvelua, suosittelen todellakin muillekin asiointia tässä yrityksessä!!

Asunnon myyjä

Asiointi oli oikein sujuvaa, miellyttävä myyntitapahtuma kaiken kaikkiaan. Koen Kiinteistömaailman toiminnan tämän perusteella ammattitaitoisena ja hyvin joustavana, asiakaslähtöisyys toiminnan perustana.

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa? Ota yhteyttä!

myyntineuvottelija Eeli Arola
Eeli Arola, Kiinteistömaailma Valkeakoski