4153.52h-3hVadelmaviidanpolku 2, Tuusula, 04300

Asunto Oy Tuusulan Villivadelma

163 898 €Hinnat alkaen
Uudiskohde - Asunto Oy Tuusulan VillivadelmaUudiskohde
Esittely
Huoneistot

Kauniita kerrostalokoteja idylliseen Tuusulaan!

Asunto Oy Tuusulan Villivadelman ihanat kerrostalokodit rakentuvat uudelle, asuntomessuillakin ihastuttaneelle Puustellinmetsän asuinalueelle Tuusulan keskusta-alueen kupeeseen – keskelle Rykmentinpuiston kehittyvää kokonaisuutta. Rykmentinpuiston ympäristö on lähivuosina rakentuva ja kehittyvä asuin- ja palvelukeskittymä, jossa moderni arkkitehtuuri yhdistyy idyllisiin maisemiin.

Rykmentinpuiston keskus kohoaa Hyrylän vanhan kasarmialueen paikalle. Tuusula on idyllinen ja aktiivinen Vantaan naapurikunta, alle 30 kilometrin päässä Helsingistä. Suoraa moottoritietä hurautatkin pääkaupunkiin ja esimerkiksi lentokentälle tuossa tuokiossa. Täällä aktiivinen
ja sujuva arki yhdistyy maalauksellisiin maaseutumaisemiin. Tuusulan kaksi järveä tarjoavat monipuolisia aktiviteetteja ja ihastuttavia samoilumaastoja ulkoilmasta nauttivalle, eikä taajama-alueeltakaan tekemistä puutu.

Ylellistä loft-tunnelmaa Ihanassa kodissa Villvadelman asunnoissa ihastuttaa erityisesti niiden avara ja valoisa tunnelma: 2,8 metrin huonekorkeus yhdistettynä suuriin ikkunoihin suorastaan kutsuu auringonsäteet leikkimään kotiisi. Jokainen Villivadelman asukas saa nauttia raittiista ilmasta ja vehreydestä myös omassa kodissaan: joko tilavalla parvekkeella loikoillen tai terassilla istuskellen ja omassa viihtyisässä pihassa touhuten.

Löytäisitkö sinäkin oman Ihanan kotisi Villivadelmasta, Tuusulan idyllisestä mutta aktiivisesta tunnelmasta?

Ota yhteyttä

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!