Myytävät asunnot Tuusula Ruskela
TO 1189963 Tuusula 215000 Tuusula

Paijalantie 522, Ruskela, Tuusula

6,934 ha TO
215 000,00 Velaton hinta
215 000,00 € Myyntihinta

Kiinnostuitko? Jätä maksuton esittelypyyntö.

Ota yhteyttä

Iso pelto-alue.

  • Hyvät tieyhteydet sekä Tuusulaan että Järvenpäähän.

Tuusulan Ruskealan kylässä asfalttitiehen rajoittuvat iso pelto-alue. Rakentaminen edellyttää myönteistä suunnittelutarveratkaisua.

Alueella ei ole rakennuksia.

Seuraava esittelyaika ei ole vielä sovittu. Ota yhteyttä ja sovi henkilökohtainen esittely!

Kiinteistön tiedot

Kohdenumero
1189963
Talotyyppi
Rakennustontti
Sijainti
Paijalantie 522, 04300 Tuusula
Kaupunginosa
Ruskela
Vuokrattu
Kyllä
Vapautuminen
Heti

Tontti

Tontin pinta-ala
6,934 ha
Tontin omistus
Oma
Kaavoitus
Osayleiskaava
Kaavoituksen lisätiedot
Rakentaminen edelyttää myönteistä suunnittelutarveratkaisua. Kiinteistö sijaitsee Ruskela-Vanhakylä-Ritasjärven osayleiskaavan maa- ja metsätalousalue /viljelymaisema-alueella (MV-1) sekä sr-m alueella. Osayleiskaavamääräyksen mukaan alue muodostaa kulttuurihistoriallisesti arvokkaan maisemakokonaisuuden, joka tulee säilyttää. Kiinteistölle on osoitettu kaksi käyttämätöntä rakennusmahdollisuutta, mutta rakentamismahdollisuus ratkeaa ainoastaan hakemalla suunnittelutarveratkaisua Tuusulan kaavoitukselta. Alueen kulttuurihistoriallisesti arvokkaiden maisema-arvojen vuoksi ei ole varmaa, voidaanko rakennuspaikkoja tuolla alueella toteuttaa. Myös maankäyttö- ja rakennuslaissa (137 §) edellytetään, että rakentamisen tulee olla sopivaa maisemalliselta kannalta. Rakentaminen ei myöskään saa vaikeuttaa erityisten luonnon- tai kulttuuriympäristön arvojen säilyttämistä eikä virkistystarpeiden turvaamista. Kaikki asemakaavoittamattomat alueet ovat Tuusulassa ns. suunnittelutarvealuetta. Mikäli suunnittelutarvealueelle halutaan esimerkiksi rakentaa uusi tai korvaava asuinrakennus, muuttaa olevan rakennuksen käyttötarkoitusta tai laajentaa vähäistä enemmän olemassa olevaa asuinrakennusta, täytyy Tuusulan kaavoitukselta hakea suunnittelutarveratkaisua. Myönteinen suunnittelutarveratkaisu on edellytyksenä rakennusluvan myöntämiselle. Suunnittelutarveratkaisu on voimassa korkeintaan 2 vuotta. Kaavoitus pyytää hankkeesta Maakuntamuseon lausunnon sekä Uudenmaan ELY-keskuksen lausunnon tieliittymästä sekä tiemelusta. Kunta pyytää ko. lausunnot vasta, kun heille on jätetetty hakemus tai kun hakijalla on tarkemmin tiedossa, mitä ja mihin kohtaan rakentamista haetaan. Mikäli suunnittelutarveratkaisua päätetään hakea, kannattaa hakijan olla kuntaan yhteydessä ennen lopullisen hakemuksen ja asemapiirroksen laatimista.
Rakennusoikeus
800 m² Alueelle on kunnan rakennuspaikkakartassa merkitty kaksi rakennuspaikkaa. Rakennuspaikalle saa sijoittaa yhden yksiasuntoisen asuinrakennuksen. Erilliset sauna- ja talousrakennukset ovat suositeltavia. Rakennuspaikalle saa sijoittaa lisäksi ympäristöä häiritsemättömiä työtiloja, kuitenkin niin, että rakennuspaikan pääkäyttötarkoituksen tulee olla asuntorakentaminen. Rakennuspaikalle sijoitettavien rakennuksien yhteenlaskettu kerrosala saa olla enintään 400 m2, rakentamiseen ei saa kuitenkaan saa käyttää yli 10 % rakennuspaikan pinta-alasta.
Lisätietoja rannasta
Ei rantaa
Maapohjan pinta-ala
6,934 ha

Paijalantie 522, Ruskela, Tuusula

Hinta ja asumiskustannukset

Myyntihinta
215 000,00 €
Velkaosuus
0,00 €
Velaton hinta
215 000,00 €
Kiinteistövero
Ei kiinteistöveroa, koska ei ole rakennuksia ja luokitus maatalousmaa.

Lainalaskuri

Kohteen hinta
Omat säästöt
Laina-aika
Korkoprosentti
%
Kuukausierä [[ monthlyDue | currency:"":",":" ":0 ]] €/kk

Liikenneyhteydet ja palvelut

Koulut
Paijala alakoulu (n. 4,3 km)
Päiväkoti
Paijala päiväkoti (n. 3,5 km)
Liikenneyhteydet
Bussipysäkki (n. 0,2 km)
Ruokakaupat
K-market Hyrylä (n. 6,5 km)


Lisätiedot

Asuntomyymälä
Kiinteistömaailma Tuusula
Tuusulan Asuntomyymälä LKV, Autoasemankatu 1, 04300, Tuusula
Puh. (09) 4174 1650
Lähetä sähköpostia
Välittäjä
Oma välittäjäsi
Ilmoitusta on katsottu
1367 kertaa

Ihmiset, jotka katsoivat samoja asuntoja kuin sinä katsoivat myös näitä »