Suomen tykätyimmän kiinteistönvälitysalan yrityksen sivulla seikkailevat puput

Kiinteistömaailma Tuusula on käyttänyt Facebookia aktiivisesti kahden vuoden ajan ja tuloksena on jo yli 31.000 tykkääjää yrityksen Facebook-sivuilla. Määrä on suurin koko toimialalla ja yrityksen Facebook-sivut ovat myös koko Tuusulan kunnan alueella toimivien yrityksien tykätyimmät. 

Kiinteistömaailma Tuusulan Facebook-sivujen suosiota ovat vauhdittaneet vihreissä väreissä seikkailevat puput. Puput on nähty sivulla muun muassa asunnonvaihtopuuhissa sekä lomatunnelmissa.

Yrittäjä Kari Puustinen on erittäin tyytyväinen kehitykseen ja myös yrityksen henkilökunta on saanut mukavaa ja kannustavaa palautetta asiakkailta. 

”Onhan se mukava kysyä asiakkaalta, että oletko itse Facebookissa. Kun asiakas kertoo olevansa, niin siitä meidän on hyvä jatkaa keskustelua: haluatko myyntiin tulevan kotisi näkyvän nopeasti meidän yli 30.000 Facebook-tykkääjälle?”, kertoo Kiinteistömaailma Tuusulan yrittäjä Kari Puustinen.

Aktiivista yrittäjää ajaa eteenpäin ennakkoluuloton asenne ja kokeilunhalu, joka ei rajoitu vain Facebook-sivuille. Puustinen on myös innokas tapahtumien järjestäjä ja Kiinteistömaailmassa yrittäjä onkin saanut lempinimen Mr. Tapahtuma. 

”On hienoa olla alan tykätyimmän yrityksen yrittäjänä ja tehdä asioita eri tavalla”, Puustinen jatkaa.
 
Tutustu Kiinteistömaailma Tuusulan Facebook-sivuihin

Lisätiedot:
Kari Puustinen, yrittäjä Kiinteistömaailma Tuusula, p. 050 405 1778

25.09.2019

Pyydä perusteltu hinta-arvio asunnostasi!

Kutsu välittäjämme Kotikäynnille, kun haluat keskustella tarkemmin asunnon myynnistä ja arvosta. Välittäjiemme antamat hinta-arviot ovat toteutuneet tilastojemme mukaan keskimäärin 98 prosenttisesti.

Kotikäynti ei sido sinua mihinkään eikä aiheuta sinulle mitään kuluja.

Valitse Kiinteistömaailma

Kutsumalla välittäjämme kotiisi saat arvion asuntosi arvosta ja kuulet, miten sitä kannattaa lähteä markkinoimaan.

Kiinteistömaailman välittäjien arviot ovat toteutuneet viime vuosina 98 prosentin varmuudella.