28.571.51h-3hMalin Trällin kuja 3, Turku, 20200

Asunto Oy Turun Herttuankulman Trumpetti

131 100 €Hinnat alkaen
Uudiskohde - Asunto Oy Turun Herttuankulman TrumpettiUudiskohde
Esittely
Huoneistot
Herttuankulma Trumpetti 6

Asunto Oy Turun Herttuankulman Trumpetti – nyt ennakkomarkkinoinnissa

Arvioitu valmistuminen elo-syyskuu 2020

Kohde muodostuu Sataman kaupunginosaan sijoittuvasta seitsemänkerroksisesta kerrostalosta, sekä sitä palvelevasta maanpäällisestä autosuojasta. Kohteessa on yhteensä 65 asuntoa. Autopaikat on sijoitettu autosuojaan pihakannen alle, sekä
maantasalle asemapiirustuksen mukaisesti. Autopaikat myydään vieraspaikkoja lukuun ottamatta erillisinä osakkeina.

Parempaa asumista ja elämänlaatua

Trumpetin asunnot ovat Laptin tapaan huolella rakennettuja ja hyvin varusteltuja. Suunnittelussa on painotettu sekä tyylikkyyttä että käytännöllisyyttä. Kun olet hyvissä ajoin liikkeellä, sinulla on mahdollisuus vaikuttaa asuntosi pintamateriaaleihin ja kodinkoneisiin. Herttuankulma tulee edustamaan uutta vetovoimaista kaupunkiasumista.

Ole edelläkävijä ja liity alueen ensimmäisten asukkaiden joukkoon!

Katso myynnissä olevat asunnot tästä >>


Hyvin suunniteltu, huolella rakennettuPunainen Lapti logo (002)

Asunto Oy Turun Herttuankulman Trumpetti on 7-kerroksinen kerrostalo. Asunnot ovat valoisia ja tehokaspohjaisia yksiöitä, kaksioita ja kolmioita. Ne edustavat Laptin huolellista laatua, mikä tarkoittaa mukavaa ja vaivatonta asumista viihtyisissä puitteissa.

Asuntojen varustelu on hyvä sisältäen esimerkiksi tasoon upotettavan induktiokeittotason ja kalusteisiin asennettavan erillisuunin sekä parkettilattiat. Eteisessä sekä pesu- ja wc-tiloissa on upotetut led-kattovalaisimet. Saunojen lauteet ovat haapaa ja niiden valaistus on toteutettu led-valosarjalla. Kaikkiin asuntoihin kuuluu lasitettu parveke, terassi tai ranskalainen parveke. Huoneistokohtainen koneellinen tulo- ja poistoilmanvaihto lämmöntalteenottolaitteella pitää ilman miellyttävän ympäri vuoden. Ilmanvaihtoa säädetään erillissäätimestä. Vesikiertoinen lattialämmitys on puolestaan yhtä aikaa sekä mukavuus- että tyyliseikka: kun patterit eivät ole tiellä, asunnon voi sisustaa mieleisekseen ilman kompromisseja. Yhtiövastikkeeseen sisältyy taloyhtiölaajakaista sekä kaapelitelevisio-operaattorin palvelut. Voit valita asunnon kauppahintaan kuuluvista materiaalivaihtoehdoista mieleisesi ratkaisun keittiökaappien oviin, tasoihin, laattoihin, tehosteseiniin ja lattioihin. Lisähintaisena muutostyönä voidaan toteuttaa yksilöllisempiäkin toiveita.

Laptin asiakkaana sinulla on käytössäsi Lapti-asukaspalvelu, jossa pääset katsomaan malliasunnon materiaaleja ja varusteita. Vaihtoehdot ovat suuntaa-antavia. Tutustu materiaaleihin osoitteessa lapti.fi/herttuankulmantrumpetti ja klikkaa "Juuri sinunlaisesi koti" -tekstin painiketta.

Herttuankulma Trumpetti 5

”Ajaton tiiliverhous sekä kookkaat etelään suunnatut parvekevyöhykkeet luovat identiteetin Herttuankulman aloituskohteen ulkoarkkitehtuurille. Kohteen eri huoneistovariaatiot tarjoavat vaihtoehtoja yksin asujista aina perheellisille. Sisäarkkitehtuurissa yhdistyvät skandinaavinen selkeälinjaisuus sekä laadukkaat materiaalivalinnat. Lasitettujen parvekkeiden mitoitus mahdollistaa monipuolisen ja yksilöllisen kalustettavuuden. Etelään avautuvat ulko-oleskelutilat leikkipaikkoineen
ovat eriytetty pihan liikennealueesta sijoittamalla ne toisen kerroksen, istutuksin jäsennöidylle kansitasolle. Asumisen ja elämisen tukitilat löytyvät helposti
saavutettavissa olevasta maantasokerroksesta”

Janne Helin
Schauman Arkkitehdit Oy
Asunto Oy Turun Herttuankulman Trumpetti

Herttuankulma on osa uutta merellistä Turun Linnakaupunkia, jota rakennetaan pyöräily- ja kävelyetäisyydelle kaupungin ydinkeskustasta. Linnakaupungin alueelle on tulossa asuntoja 10 000–13 000 asukkaalle, joista Herttuankulman osuus on n. 4 400 asukasta.

Urbaania elämää lähellä kaikkea

Asunto Oy Turun Herttuankulman Trumpetti sijoittuu Tukholmankadun ja Nosturikadun kulmaukseen toimien ikään kuin porttina alueelle. Ympäristöstä halutaan elävä ja urbaani ja siksi erilaisten palveluiden, liiketilojen, ravintoloiden, kahviloiden ja vastaavien toimintojen sijoittumista ohjataan keskeisten katujen ja aukioiden varteen.

Herttuankulman Trumpetista on hyvät yhteydet niin lähelle kuin kauaskin. Lähimmät bussipysäkit löytyvät n. 50 metrin päästä ja satamaankin on matkaa vain kilometrin verran. Satamasta samoin kuin läheisen Turun linnan kupeesta löytyy kaupunkipyöräasemat. Lähipalveluiden määrä kasvaa alueen kehittyessä ja jo nyt esimerkiksi lähimmät ruokakaupat, päiväkodit ja koulut löytyvät kilometrin säteeltä.

Ota yhteyttä

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!