Voinko auttaa sinua asuntoasioissa?

+35850 464 9456Soita minulle

Erityisosaaminen

Uudiskohteet, Rantakohteet, loma-asunnot ja -kiinteistöt, Perheasunnot, Arvoasunnot, Sijoitusasunnot

Myydyt kohteet

21

Viimeisen 12 kuukauden aikana olen myynyt 21 kohdetta. Ota yhteyttä kun haluat keskustella oman asuntosi myynnistä.

Myyntityöntradenomi, jolla on aikaisempaa myyntikokemusta autoalalta sekä urheilukaupasta. Olen aina valmiina palvelemaan juuri Sinua. Nykyaikaisimmilla työkaluilla tehokasta asuntokauppaa ja todistetusti Turun keskiarvoa nopeammin. Teen asuntokauppaa isolla sydämellä tosissaan, mutten vakavasti. Etsitään yhdessä Sinulle sopiva ratkaisu ja tehdään elämäsi suuri kauppa yhdessä.

Asiakkaitteni antamaa palautetta

Asunnon myyjä

Aleksi on todella miellyttävä, pitää hyvin ajan tasalla, hänen kanssaan on todella helppo tehdä yhteistyötä. Olen oikein tyytyväinen. Tarjouskauppasopimus tehty ja ehdollinen tarjous uudesta kodista. Uskon, että hän tekee parhaansa, jotta kaupat syntyy ja saadaan hyvä hinta.

Asunnon ostaja

Välittäjältä saimme nopeasti soiton yhteydenottopyynnön jälkeen ja esittely järjestyi joustavasti. Välittäjä oli todella mukava ja huolehti mm. tiedottamisesta osaavasti. Hänelle oli helppo laittaa viestiä tarvittaessa ja vastaukset sai nopeasti ja asiallisesti. Hän oli myös aktiivisesti mukana ostoprosessin joka vaiheessa, mikä oli hyvä asia. Mukavaa myös, että välittäjä oli samaa ikäluokkaa kanssamme, kommunikaatio oli sopivan rentoa. Jos ostamamme asunto olisi lunastettu, olisimme varmasti kysyneet tältä välittäjältä, olisiko hänellä ollut kontakteja muihin vastaaviin myyntikohteisiin eli mahdollisuuksien mukaan jatkaneet hänen kanssa yhteistyötä. Kiitos.

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa? Ota yhteyttä!

myyntineuvottelija Aleksi Ala-Nissilä
Aleksi Ala-Nissilä, Kiinteistömaailma Turku Brahenkatu