Kiinteistömaailman trainee-ohjelman haku päättynyt!

Katso video, jossa välittäjämme kertovat työstään.

Kuvaavatko Sinua sanat kunnianhimo, pitkäjänteisyys sekä myynti- ja palveluhenkisyys? Kaipaatko vakituista työtä, jossa on kuitenkin vapautta ja itsenäisyyttä?

Ensimmäisen Trainee-ohjelmamme haku on päättynyt ja ohjelma käynnistyy 2017.

Etsimme tähän ohjelmaamme yli 20 tulevaisuuden kiinteistönvälittäjää vakituiseen työsuhteeseen ja työn ohella tapahtuvaan trainee-ohjelmaan. Meiltä saa Trainee-ohjelmassa hyvät valmiudet välittäjän haastavaan työhön sekä tarvittavat tiedot osallistuaksesi LKV-kokeeseen.

Ilmoitamme uuden Trainee-ohjelman aikataulusta näillä sivuilla.

Voit lukea tästä mitä Trainee-ohjelma sisältää ja mitä hakijalta odotetaan.

Haluatko toimia suunnannäyttäjänä?

Suosio ei synny tyhjästä eikä asuntokaupan asiantuntijaksi tulla pelkillä puheilla. Olemme olleet alan suunnannäyttäjä ja edelläkävijä koko toimintamme ajan. Koulutamme tulevaisuuden kiinteistönvälittäjiä kehittymään uuden ajan asuntokaupan ammattilaisiksi. 

Tarjoamme vakituisen työsuhteen sekä työn ohessa noin 8 kuukautta kestävän valmennuksen, joka tähtää laillistetun kiinteistönvälittäjän tutkintoon (LKV). Trainee-ohjelman aikana valmennamme sinusta alan ammattilaisen ja saat kattavan koulutuksen myyntiin, asiakaspalveluun, toimintamalleihimme sekä toimialaa säätelevään lainsäädäntöön.

Tule mullistamaan toimialaa asiakas kerrallaan ! Seuraa täältä milloin seuraava Trainee alkaa !

Haluatko vakituisen työn ja LKV-tutkinnon?

Uuden ajan kiinteistönvälittäjänä koulutamme sinusta asiakkaidemme luottohenkilön ja pääset tukemaan asiakkaita heidän elämänsä ehkä tärkeimmissä päätöksissä. Asiakkaitasi ovat sekä asuntojen ostajat että myyjät ja rakennat aktiivisesti omaa asiakaskuntaasi. Kiinteistömaailmassa kaikki ketjun välittäjät voivat myydä toistensa kohteita, joten pääset heti käsiksi työhön.  Suurin osa asunnoista myydään nykyään videoiden ja tehokkaan verkkomarkkinoinnin avulla, joten tuletkin luomaan sosiaalisessa mediassa vahvan asiantuntijaprofiilin ja esiinnyt Kiinteistömaailman edustajana persoonallasi.

Kiinteistönvälittäjänä mikään päivä ei ole samanlainen - myytävät kohteet muuttuvat kuukausittain ja myös työmäärä vaihtelee. Tässä työssä pääset aktiivisuudellasi vaikuttamaan omaan palkkatasoosi. Työ vaatii pitkäjänteisyyttä ja sitkeyttä, mutta kovalla työllä ja näytöillä sinulle voi jopa avautua tie yrittäjäksi. Jos nautit muustakin kuin toimistolla istumisesta ja papereiden pyörittelystä, haluat haastaa itseäsi sekä auttaa ihmisiä - tämä voi olla mahdollisuutesi !

Millainen on etsimämme uuden ajan välittäjä

Etsimme menestyksennälkäisiä tulevaisuuden talentteja, jotka haluavat mullistaa alaa kanssamme. Jos olet rohkea, kunnianhimoinen ja koet vaikuttamisen ja auttamisen omaksesi, voit olla etsimämme uuden ajan välittäjä ! Et tyydy keskinkertaisiin tuloksiin vaan tähtäät korkealle ja haluat ylittää asiakkaidesi odotukset! Asiakkaat etsivät asuntoja verkossa, jonka vuoksi sinulla tulee olla sekä hyvä ymmärrys että innostusta rakentaa asiantuntijaprofiilia sosiaalisessa mediassa. Välittäjän työ edellyttää hyvien vuorovaikutustaitojen lisäksi kykyä kirjoittaa ja kuvata. Välittäjän työssä tulet tarvitsemaan autoa. 

Millaisella taustalla voit hakea uuden ajan välittäjäksi?

Uuden ajan välittäjäksi voi hakea monenlaisilla taustoilla - voit olla joko vastavalmistunut tai alan vaihtaja. Taustasi voi olla yhtä hyvin BtoB-asiakkuustehtävistä kuin kuluttaja-asiakkaiden parista. Tärkeää on, että huomioit ja ymmärrät erilaisten asiakkaiden muuttuvat tilanteet ja tarpeet. Haluat kehittyä ja menestyä välittäjänä ja tehdä tulosta.

Ohjelmaan jo hakeneille tiedoksi.

Ensimmäisen Trainee-ohjelman hakua hoitaa Academic Work. Heiltä saa lisätietoa prosessista. Kaikkiin hakijoihin ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti.

Jos haluat hakea välittäjäksi suoraan ilman koulutusohjelmaa, lue lisää tästä.

Katso avoimet työpaikat tästä.

Lue lisää välittäjän työstä tästä.

Kiinteistömaailma on vuonna 1990 perustettu valtakunnallinen kiinteistönvälitysketju, jossa työskentelee lähes 700 asuntokaupan ammattilaista yli 50 eri paikkakunnalla reilussa 100 asuntomyymälässä. Brändin omistaa Danske Bank ja asuntomyymälät ovat itsenäisten franchising-yrittäjien omistamia osakeyhtiöitä. Kiinteistömaailma haluaa tehdä asiakkaidensa asunnonvaihdosta mahdollisimman mukavaa ja turvallista. Siksi se kuuntelee aktiivisesti asiakkaitaan ja kehittää jatkuvasti palveluaan paremmaksi. Useilla alueilla – esimerkiksi pääkaupunkiseudulla – Kiinteistömaailma on alansa kiistaton markkinajohtaja.