Tänä viikonloppuna maksimimäärä Kiinteistömaailman asuntoesittelyjä

Kiinteistömaailman Kodinvaihtajan Superviikonloppu 25. - 26. maaliskuuta avaa asuntokauppakevään tuomalla esittelyyn ketjulla välitettävänä olevan, noin 6000 asunnon valikoiman. Isossa osassa asuntoja järjestetään viikonloppuna yleisesittely, ja lisäksi on mahdollisuus sopia yksityisesittelyjä toiveiden mukaan. Asuntoihin tutustumista auttavat myös videot, joita kuvataan valtaosasta Kiinteistömaailmalla myynnissä olevista asunnoista.

Alkaneen vuoden asuntokauppa on vilkastunut selvästi muutaman vuoden hiljaisempien aikojen jälkeen.

- Teimme tammi-helmikuussa asuntokauppoja reilusti enemmän kuin edellisvuonna samaan aikaan. Esimerkiksi Helsingissä kauppamäärän kasvu on ollut liki viidennes. Hyvät signaalit talouden virkistymisestä rohkaisevat ihmisiä tällä hetkellä kodinvaihtoon ehkä pitkänkin pohdinnan jälkeen, sanoo Kiinteistömaailma Oy:n toimitusjohtaja Erkki Heikkinen.

Tulevana viikonloppuna eli 25. - 26. maaliskuuta Kiinteistömaailma esittelee Kodinvaihtajan Superviikonlopussa valtakunnallisen noin 6000 asunnon myyntivarastonsa, joko yleisesittelyissä tai asiakkaiden kanssa sovitusti yksityisesittelyissä. Yhteistyökumppanina Kodinvaihtajan Superviikonlopussa kautta Suomen on Danske Bank, ja lisäksi lukuisilla paikkakunnilla muut paikalliset yritykset osallistuvat tapahtumaan moninaisin tavoin.

Kaikki esittelyssä olevat asunnot ovat nähtävissä verkkopalvelussa osoitteessa kiinteistomaailma.fi.

- Asuntokaupat ovat usein pitkienkin ketjujen tuloksia: kun yksi asunto myydään, sysää se liikkeelle seuraavat kaupat ja niin edelleen. Hyvä liikkeeseen lähtö alkavaan asuntokauppakevääseen on tärkeä loppukevään ja kesänkin kannalta, jotta mahdollisimman moni perhe pääsee toteuttamaan kodinvaihtotoiveensa, Erkki Heikkinen toteaa.

Lisätiedot:
toimitusjohtaja Erkki Heikkinen, Kiinteistömaailma Oy, puh. 050 433 2080
markkinointi- ja viestintäjohtaja Taina Mustamo, Kiinteistömaailma Oy, puh. 050 4240045
 

Kiinteistömaailma on vuonna 1990 perustettu valtakunnallinen kiinteistönvälitysketju, jossa työskentelee lähes 700 asuntokaupan ammattilaista yli 50 eri paikkakunnalla reilussa 100 asuntomyymälässä. Brändin omistaa Danske Bank ja asuntomyymälät ovat itsenäisten franchising-yrittäjien omistamia osakeyhtiöitä. Useilla alueilla – esimerkiksi pääkaupunkiseudulla – Kiinteistömaailma on alansa kiistaton markkinajohtaja.

23.03.2017 Kiinteistömaailma

Valitse Kiinteistömaailma

Kutsumalla välittäjämme kotiisi saat arvion asuntosi arvosta ja kuulet, miten sitä kannattaa lähteä markkinoimaan.

Kiinteistömaailman välittäjien arviot ovat toteutuneet viime vuosina 98 prosentin varmuudella.