Kiinteistömaailman uusin asuntomyymälä avautuu Helsingin Katajanokalle

Kiinteistömaailma avaa heinäkuun alussa uuden asuntomyymälän Helsingin Katajanokalla osoitteessa Luotsikatu 1. Yrittäjinä Katajanokan asuntomyymälässä aloittavat kantakaupungin asuntokaupan spesialistit, laillistetut kiinteistönvälittäjät Erika Ylimutka ja Jukka-Matti Roth.

Kiinteistömaailma Helsinki Katajanokan uudet yrittäjät ovat työskennelleet kantakaupungin asuntokaupassa ja erityisesti arvokohteiden parissa useiden vuosien ajan: Jukka-Matti Roth vuodesta 2016 ja Erika Ylimutka vuodesta 2020.

”Yrittäjyys Kiinteistömaailman uusimmassa asuntomyymälässä on luonteva jatko välitystyöllemme erityisesti eteläisessä Helsingissä”, Jukka-Matti Roth sanoo.

Hänen yrittäjäkumppaninsa Erika Ylimutka toteaa, että molempien uusien yrittäjien kaupallinen tausta – sekä Erika että Jukka-Matti ovat pohjakoulutukseltaan kauppatieteiden maistereita – ja rakkaus kauniita koteja kohtaan ovat yhdistelmä, jolla he voivat tarjota ajanhenkistä, vahvasti dataa hyödyntävää kiinteistönvälityspalvelua.

”Osana maan isointa kiinteistönvälitysketjua pystymme hyödyntämään valtakunnallisesti vahvimman ja paikallisesti parhaan välitysliikkeen taustatuen ja oman innostuksemme jokaisen asiakkaamme hyväksi”, Ylimutka lisää.


Lisätiedot:

Erika Ylimutka, yrittäjä, LKV, Kiinteistömaailma Helsinki Katajanokka (Kantakaupungin Asunnot Oy) puh. 040 86 16 969
Jukka-Matti Roth, yrittäjä ja toimitusjohtaja, LKV, Helsinki Katajanokka (Kantakaupungin Asunnot Oy) puh. 040 548 4611

 

Kiinteistömaailma on kiinteistönvälityspalveluita Suomessa ja Baltian maissa tarjoava yritys. Suomessa Kiinteistömaailma on kauppamäärillä mitattuna maan suurin kiinteistönvälitysketju, jossa työskentelee 600 asuntokaupan ammattilaista reilussa sadassa yrittäjävetoisessa asuntomyymälässä ympäri Suomen. Yritys perustettiin vuonna 1990. Baltian maissa (Viro, Latvia, Liettua) Kiinteistömaailma toimii Ober-Haus-brändillä. Kiinteistömaailma osti Ober-Hausin liiketoiminnan vuonna 2021.
30.06.2022 Kiinteistömaailma

Valitse Kiinteistömaailma

Kutsumalla välittäjämme kotiisi saat arvion asuntosi arvosta ja kuulet, miten sitä kannattaa lähteä markkinoimaan.

Kiinteistömaailman välittäjien arviot ovat toteutuneet viime vuosina 98 prosentin varmuudella.