Kiinteistömaailma avasi Salossa

Suomen suurin kiinteistönvälitysketju Kiinteistömaailma avasi uuden asuntomyymälänsä Saloon osoitteeseen Länsiranta 8. Yrittäjinä Salon asuntomyymälässä toimivat Mia ja Jouni Majasalmi.

”Yrittäjyys Kiinteistömaailman uudessa asuntomyymälässämme Salossa on luonteva jatko välitystyöllemme Lohjalla, jossa asuntomyymälämme on palvellut asiakkaita jo yli kymmenen vuotta”, sanoo yrittäjä ja toimitusjohtaja Mia Majasalmi.

”Osana maan isointa kiinteistönvälitysketjua pystymme hyödyntämään valtakunnallisesti vahvimman ja paikallisesti ahkerimman välitysliikkeen taustatuen ja oman innostuksemme jokaisen asiakkaamme hyväksi”, yrittäjä ja myyntijohtaja Jouni Majasalmi toteaa.

Kiinteistömaailmailmasta saatava asuntokaupan kokonaispalvelu on käytössä myös Salossa. Näistä esimerkkinä voidaan mainita muun muassa uutta kotia etsivien asiakkaiden Kotihaut ja ostotoimeksiannot. Samoin tiivis yhteydenpito muihin Kiinteistömaailman ammattilaisiin eri puolilla Suomea, sillä monesti ostaja löytyy myös muilta paikkakunnilta, korostavat Majasalmet.

Saloon ja Salon seutuun uskomme vahvasti, emme olisi täällä muuten, kiteyttää Mia Majasalmi.

 

Kiinteistömaailma on Suomen suurin kiinteistönvälittäjä. Sen kaikki asuntomyymälät ovat itsenäisten franchising-yrittäjien omistamia ketjuyrityksiä. Ketjulla on noin 100 asuntomyymälää eri puolilla Suomea, joissa työskentelee noin 600 asuntokaupan ammattilaista.

 

Lisätiedot:

Mia Majasalmi, Yrittäjä Toimitusjohtaja LKV, Kiinteistömaailma Salo puh. 040 8291216

Jouni Majasalmi, Yrittäjä Myyntijohtaja LKV, Kiinteistömaailma Salo puh. 050 4627711

03.02.2023 Kiinteistömaailma

Valitse Kiinteistömaailma

Kutsumalla välittäjämme kotiisi saat arvion asuntosi arvosta ja kuulet, miten sitä kannattaa lähteä markkinoimaan.

Kiinteistömaailman välittäjien arviot ovat toteutuneet viime vuosina 98 prosentin varmuudella.