Kiinteistömaailman Tarjouskauppa

Tarjouskauppa hyödyttää asunnon ostajaa monin tavoin:

Tarjouskauppa-kohteen esittelyssä asuntoa ei myydä ensimmäiselle halukkaalle, vaan kaikilla ostajaehdokkailla on aikaa tehdä oma tarjouksensa.

Tarjouskauppa on avointa, sillä kaikki kohteen seuraajat voivat seurata Kiinteistömaailman  verkkopalvelussa  Tarjouskauppa-kohteiden tarjouksia. Ja kun tarjoukset ovat nähtävillä, yksikään mahdollisuus ei lipsahda ohi silmien eikä kukaan jää tahtomattaan kakkoseksi. Kaikilla on yhdenvertainen mahdollisuus reagoida. 

Asuntokaupassa tarjouksen teko on ostajalle aina iso päätös, ovathan tarjoukset sitovia. Kiinteistömaailman Tarjouskaupassa ostaja ei joudu turhaan tekemään liian alhaisia tai korkeita tarjouksia, koska hän näkee muiden tekemät tarjoukset. Tarjouskauppa on siis läpinäkyvää ja reilua, eikä tarvitse arvailla mitä muut asunnon arvosta ajattelevat tai mikä olisi se oikea hinta. 

Asuntokaupassa joskus turhauttavakin odottelu ja pimennossa olemisen tunne saattaa tuntua tukalalta. Tarjouskauppa käy tutkitusti perinteistä kauppatapaa nopeammin, joten turha aikailu jää pois. 

Näin kiinteistömaailman tarjouskauppa toimii

Asetetaan houkutteleva lähtöhinta

Asunnolle asetetaan todelliseen markkinahintaan suhteutettu houkutteleva lähtöhinta.

Tarjouskauppa alkaa

Asunnon markkinointi alkaa ja kiinnostuneet voivat ryhtyä seuraamaan Tarjouskauppaa. Seuraajat saavat tiedon heti, kun asunnosta tehdään tarjous.

Asunnosta tehdään tarjouksia

Tarjotut hinnat ovat avoimesti nähtävissä ja tarjoukset ovat voimassa vähintään 48 tuntia. Näin yksikään asunto ei mene kiinnostuneelta ostajalta sivu suun.

Kaupanteko päättyy

Kun myyjä saa sellaisen tarjouksen, jonka haluaa hyväksyä, Tarjouskauppa päättyy ja asunto saa uuden onnellisen omistajan.

Kiitos yhteydenotostasi!

Otamme Sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.

Haluatko jutella tarkemmin asuntoasioista? Ota meihin yhteyttä!

Me soitamme sinulle tuossa tuokiossa.

Välitämme yhteydenottopyynnön postinumeron perusteella lähimpään myymäläämme.

Tarjouskaupan suosion salaisuus
OIKEA MARKKINAHINTA - ostajan ei tarvitse miettiä, tuliko maksettua liikaa, tai myyjän, tuliko pyydettyä liian vähän.
LUOTETTAVA JA AVOIN - tarjoukset ovat kaikkien nähtävillä, joten yksikään tarjous ei mene ostajalta tai myyjältä ohi.
TODISTETUSTI LYHYEMPI MYYNTIAIKA - ostajat ja myyjät kohtaavat perinteistä kauppatapaa nopeammin.