Asunto Oy Tampereen Värjäri

Satamakatu 17, 33200 Tampere
34,5 m², 1h
Alkaen: 213000 €
Ota yhteyttä

Kiitos yhteydenotosta!

Ota yhteyttä

Lujatalo
Tampereen Värjäri

Tervetuloa Tampereen Värjäriin!

Alkuperäiseen Suomen Trikoon rakennukseen Tampereen Satamakadulla saneerataan uusia loft-henkisiä koteja. Ennen sukkatehtaana palvelleiden rakennusten julkisivut sisäpihan piippuineen luovat puitteet Asunto Oy Tampereen Värjärille. Tehdashengen mukaisesti julkisivut ovat osin tiilipintaisia ja osin rapattuja.

Tampereen Värjäri koostuu kuudesta kerroksesta ja 30 asunnosta. Värjäri kätkee sisäänsä kompakteja yksiöitä parvella tai ilman, joiden suuret, upeat ristikkoikkunat antavat sisäpihalle päin. Asunnoissa jokainen neliö on käytetty hyödyksi, eikä hukkaneliöitä jää.

Kodin lattiat ovat kaunista ja jalan alla niin mukavaa tammiparkettia. Säilytystilaa ja siivouskaappi on sijoitettu eteiseen. Laatoitetussa kylpyhuoneessa on tilavaraukset ja liitännät pesukoneelle sekä  kondensoivalle kuivausrumulle. Keittiöissä arkeen toimivuutta tuovat jää-pakastinkaapit sekä astianpesukone. Keraaminen keittotaso ja erillisuuni sekä liesikupu viimeistelevät ilmeen. Mikroaaltouunille on tilavaraus.

Kaukolämpö huolehtii viihtyisästä ja lämpimästä asumisesta.  Ikkunat ovat kolminkertaiset puu-alumiini-ikkunat. Jokaisessa asunnossa on sekä huoneistokohtainen kylmän ja lämpimän veden mittaus että koneellinen tulo-poisto-ilmanvaihto.

Asunnot varustetaan datakaapeloinnilla laajakaistayhteyksiä varten ja ovipuhelimien ansiosta tiedät aina, kenelle oven avaat.

Ota yhteyttä tai sovi esittely » Piilota lomake »

Kiitos yhteydenotosta!

Ota yhteyttä

Arvokas ja arvostettu sijainti Pyynikin kainalossa sopivalla etäisyydellä keskustan humusta, mutta sopivan lähellä kaikkea. Nurkan takana odottavat Pyynikin upeat ulkoilumaastot, Pyhäjärven laineet sekä keskustan palvelut.

Kulkuyhteydet niin bussilla ja autolla kuin kävellen tai pyörälläkin ovat erinomaiset. Koulut ja päiväkodit löytyvät kävelyetäisyydeltä ja vieressä ovat myös ihana Laukontori, teatteri, uimahalli, kirjasto ja lukuisat ravintolat.