83.5107.53h-5hTyviraitti 6, Tampere, 33340

As Oy Tampereen Tyvipuu

250 310 €Hinnat alkaen
Uudiskohde - As Oy Tampereen TyvipuuUudiskohde
Esittely
Huoneistot
Tampereen tyvipuu ulko 1

As Oy Tampereen Tyvipuu, Tyviraitti 6, Haukiluoma, Tampere

Tyylikkäät ja viihtyisät kodit

Arkkitehtuuriltaan moderni As Oy Tampereen Tyvipuu rakennetaan Tampereen kaupungin vuokraamalle tontille.  Asunto-osakeyhtiöön tulee viisi paritaloa, joissa on kaksitasoisia koteja. Asuntoja on kolmea kokoa: 3h+k (83.5m²), 4h+k (84.0m²) ja 5h +k (107,5 m²).

Kotien suunnittelussa painopiste on ollut asumisviihtyvyydessä.  Tilaratkaisut ovat käytännöllisiä ja kompakteja.

Luonnonvalon runsaus on näiden kotien luksusta! Kotien suunnittelussa on haluttu tuoda luonnonvaloa sisään. Se tulvii oleskelutiloihin isoista ikkunoista useasta ilmansuunnasta.

Valmistuu kesällä 2020!

Huoneisto ja hintaesimerkkejä:
A1     3h+k     83,5    Mh. 76893   Lo. 179 417,00 €    Vh.256 310,00 €
B1     4h+k     84,0    Mh. 75372   Lo. 175 868,00 €   Vh.251 240,00 €
C2   5h+k     107,5    Mh. 93885  Lo. 219 065,00 €   Vh.312 950,00 €

Jopera

3h, k                   83,5 m²
Kotien suunnittelussa painopiste on ollut asumisviihtyvyydessä.  Tilaratkaisut ovat käytännöllisiä ja kompakteja. Paritalokodissa koko alakerta on yhtenäistä oleskelutilaa, johon valoa tulee kolmestailmansuunnasta. Saarekkeellisen keittiön jatkona on ruokailutila. Yläkerrassa ovat makuuhuoneet, saunaosasto ja tilava vaatehuone. Päämakuuhuoneen yhteydessä on koko asunnon levyinen parveke. Sauna ja kylpyhuone muodostavat yhtenäisen tilan, kun ne ovat erotettu toisistaan lasiseinin.

4h, k                   84,0 m²
Kodin koko alakerta on yhtenäistä oleskelutilaa. Modernin keittiön saarekkeessa tilaa ruokailuun. Sauna ja kylpyhuone/khh muodostavat yhtenäisen tilan, kun ne ovat erotettu toisistaan lasiseinin. Yläkerrassa on tilava parveke, lämpimien kesäpäivien keidas. Parvekkeet avautuvat iltapäivän ja illan aurinkoon. Niiden lasitus on huomioitu rakenteissa ja rakennusluvassa, jolloin lasitukset on mahdollista toteuttaa lisätyönä.

5h, k                   107,5 m²
Alakerrassa on valoisa yhtenäinen oleskelutila. Keittiö, ruokailutila ja olohuone luovat kodin avaran sydämen. Ruokailutilasta on käynti ulos pergolaan. Yläkerrassa sauna ja kylpyhuone muodostavat upean rentoutumispaikan. Tervaleppäpaneelit tuovat tyylikästä pehmeyttä. Kokolasiseinä yhdistää saunan ja kylpyhuoneen avaraksi kokonaisuudeksi. Upea valaistus tekee tilasta viihtyisän. Tilava ja suojaisa parveke toimii saunojan vilvoittelupaikkana. Yläkerrassa on tilava aula, josta on mahdollistaerottaa vaatehuone.

Tampereen tyvipuu ulko

Haukiluoma asuinalueena

Haukiluoma on rauhallinen ja lapsiystävällinen asuinalue, josta löytyvät kattavat peruspalvelut.Liikunnasta ja luonnosta pitäville viihtyisät lenkkeily- ja hiihtomaastot alkavat nurkan takaa. Mustavuoressa lasketaan taas talvikaudella 2019-2020 ja lisäksi alueelle suunnitellaan ympärivuotista liikunta- ja virkistystoimintaa.

Tesoman uima-, jää- ja palloiluhallit ovat lyhyen matkan päässä samoin kauppakeskus Westerin palvelut. Lielahden liikekeskuksen palveluihin on matkaa 3,5 km. Liikenneyhteydet ovat sujuvat, kaupungin keskustaan pääsee sekä omalla autolla että kaupunkiliikenteen busseilla. Ohitustien kautta kulku on sujuvaa Helsingin moottoritielle sekä Porin, Rauman, Vaasan ja Kurun suuntaan.

Ulkoilualueiden ja harrastusmahdollisuuksien läheisyys tekee arjesta Haukiluomassa sujuvaa, kun välimatkat taittuvat kävellen tai pyöräillen.

Ota yhteyttä

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!