40105.52h-3hPyynikintie 25, Tampere, 33230

Asunto Oy Tampereen Pyynikin Patruuna

288 000 €Hinnat alkaen
Uudiskohde - Asunto Oy Tampereen Pyynikin Patruuna Uudiskohde
Esittely
Huoneistot
Pyynikin Patruunan ulko 6

Tervetuloa Tampereelle Pyynikin Patruunaan

Pyynikin Trikoon vanhaan teollisuusrakennukseen valmistuu vuonna 2020 yhteensä noin 70 korkealaatuista asuntoa, joiden koot vaihtelevat noin 30 neliöstä noin 140 neliöön. Yhtiö sijaitsee omalla tontilla.
 
Suurimmasta osasta länsi- ja eteläsuuntaan avautuvista asunnoista näkyy järvimaisema. Pihanpuoleisista asunnoista avautuu pittoreski pihanäkymä, joka kutsuu juomaan aamukahvit parvekkeella. Yksilöllisissä asunnoissa on asunnon sijainnista riippuen terassi tai terasseja, ranskalainen parveke, ulokeparveke tai kattoterassi, joka on kuin luotu kesäiltojen grillijuhliin.

Katso myynnissä olevat asunnot tästä >> 
 

 

Teollisesta historiasta asunnoissa muistuttavat lähes neljän metrin korkuiset asunnot, suuret ruutuikkunat, tiiliseinät sekä näkyviin jätetyt pilarit ja palkit. Vastakohtana tälle asuntojen toiminnalliset ja tekniset ratkaisut ovat moderneja ottaen huomioon nykyajan mukavuusvaatimukset. Keittiössä ja kylpyhuoneissa on korkeatasoinen varustelu ja säilytystilojen riittävyyteen on kiinnitetty erityistä huomiota. Päivittäistä mukavuutta lisää myös sisäyhteys asuntoihin alueen pysäköintihallista.

“Valoa tulvivat asunnot – useimmissa asunnoissa korkeus nousee lähes neljään metriin.”

Kansainvälisesti arvostettu sisustusarkkitehtitoimisto dSign Vertti Kivi & Co on suunnitellut kolme vaihtoehtoista sisustuskonseptia: Modern industrial, Scandinacian loft, Urban classic, joissa on loft-tyyliä, mutta myös hillitympiä ratkaisuja.

Pyynikin Patruuna sisä 5

Ota yhteyttä

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!