Asunto Oy Tampereen Puolari

Satamakatu 17, 33200 Tampere
67 m² - 128 m², 3h - 6h
Alkaen: 401500 €
Ota yhteyttä

Kiitos yhteydenotosta!

Ota yhteyttä

LujataloSatamakatu 17 E 5, Tampere

Tervetuloa Tampereen Puolariin!

Alkuperäinen Suomen Trikoon rakennus Tampereen Satamakadulla saa täysin uuden käyttötarkoituksen, kun ylimmäksi rakennetaan kaksi lisäkerrosta. 9. ja 10. kerros kiertävät koko korttelin, joten voit valita mieleisesi ilmansuunnat ikkunoillesi.

Yksilölliset, tilavat pohjaratkaisut, terassit ja lasitetut parvekkeet, yksi tai kaksi kerrosta. Niistä on Tampereen Puolari tehty. Puolarissa on 24 asuntoa; kaksioita, kolmioita, nelikoita sekä viiden tai kuuden huoneen koti, jonka lopullisen huonemäärän päätät sinä itse.

Kaikissa asunnoissa on aurinkoterassi tai lasitettu parveke. Kaksikerroksisissa kodeissa on molemmat, ensimmäisessä kerroksessa siis oma terassi ja toisessa kerroksessa lasitettu parveke.

Avokeittiöt jatkuvat olohuoneeseen, josta voi astua suoraan terassille tai parvekkeelle. Arkeen toimivuutta tuovat korkeat jää- ja pakastinkaapit sekä astianpesukone. Keraaminen liesi ja erillisuuni sekä liesituuletin viimeistelevät ilmeen.

Kodin kaikissa tiloissa laatoitettuja kylpyhuoneita lukuunottamatta jalan alla hellii tammiparketti. Osassa asuntoja asumista helpottavat myös erilliset vaatehuoneet.

Kaukolämpö huolehtii viihtyisästä ja lämpimästä asumisesta. Ikkunat ovat kolminkertaiset puualumiini-ikkunat. Kaikissa asunnoissa on sekä huoneistokohtainen kylmän ja lämpimän veden mittaus että koneellinen tulo-poisto-ilmanvaihto.

Hissillä pääset suoraan autotalliin, joka sijaitsee kellarikerroksessa. Asunnot varustetaan datakaapeloinnilla laajakaistayhteyksiä varten ja ovipuhelimien ansiosta tiedät aina, kenelle oven avaat.

Ota yhteyttä tai sovi esittely » Piilota lomake »

Kiitos yhteydenotosta!

Ota yhteyttä

Arvokas ja arvostettu sijainti Pyynikin kainalossa sopivalla etäisyydellä keskustan humusta, mutta sopivan lähellä kaikkea. Nurkan takana odottavat Pyynikin upeat ulkoilumaastot, Pyhäjärven laineet sekä keskustan palvelut.

Kulkuyhteydet niin bussilla ja autolla kuin kävellen tai pyörälläkin ovat erinomaiset. Koulut ja päiväkodit löytyvät kävelyetäisyydeltä ja vieressä ovat myös ihana Laukontori, teatteri, uimahalli, kirjasto ja lukuisat ravintolat.