Asunto Oy Näsinhelmi II, Tampere

Pehtoori Pälän katu 1, 33400 Tampere
24,5 m² - 29,5 m², 1h
Alkaen: 99000 €
Ota yhteyttä

Kiitos yhteydenotosta!

Ota yhteyttä

Asunto Oy Näsinhelmi II

Näsinhelmi rakennetaan erinomaiselle tontille uuteen Niemenrannan kaupunginosaan. Näsinhelmen tontin ja Näsijärven väliin jää viheralue, johon on suunniteltu tehtäväksi kävelyteitä, pallonurmi sekä yhteisviljelypalsta.

Näsinhelmestä löydät haluamasi kokoisen kodin, oli tarpeesi lähes mikä tahansa. Yksitasoiset paritalonelikot sijoittuvat tontin eteläreunaan siten, että piha-alueet rajoittuvat viheralueeseen. Luhtitaloissa valittavanasi on yksiöitä ja kaksioita, toiveesi mukaan joko terassipihalla tai parvekkeella varustettuna. Näsinhelmen lämmitysmuotona on ekologinen kaukolämpö ja lämmönjako on toteutettu vesikiertoisena lattialämmityksenä.

Näsinhelmi I & II:n asukkaiden käyttöön tulee yhteinen kuntosali ja asunnot varustetaan hälytysjärjestelmällä. Asuminen on helppoa sillä huoltoyhtiö hoitaa lumityöt ja nurmenleikkuun myös asuntopihoilta.

Näsinhelmi II:n sisaryhtiön, Näsinhelmi I:n asuntoihin pääset tutustumaan tästä.

Tutustu esittelyvideoon sekä myynti-ilmoitusten yhteydestä löytyviin 3D-esittelyihin, joiden kautta pääset tutustumaan asuntojen pohjaratkaisuihin.

 

Linja-autoasema, Hatanpään valtatie 7, 33100 Tampere

Ota yhteyttä tai sovi esittely » Piilota lomake »

Kiitos yhteydenotosta!

Ota yhteyttä

Niemenranta on vanhan tehdasmiljöön uudelleen syntymistä. Enqvistin paperitehtaan alueena toiminut alue kokee melkoisen muodonmuutoksen viihtyisäksi asuinalueeksi Näsijärven rannalla. Alueella on 1900-luvun alussa rakennettuja, mm. Birger Federleyn suunnittelemia rakennuksia jotka peruskorjataan ja ne muistuttavatkin hienosti tulevia polvia Niemenrannan historiasta. Lielahden monipuoliset palvelut ovat aivan vieressä ja tulevaisuudessa julkinen liikenne toimii jopa nykyistäkin tehokkaammin suunnitteilla olevan pikaraitiotien ansiosta. Rannat on kaavoituksessa jätetty alueella asuvien iloksi; Näsijärven ja asuinalueen väliin jäävälle viheralueelle on suunniteltu kävelyteitä, pallonurmi sekä yhteisviljelypalsta.