71753h-3hHalkoniemenkuja 1, Tampere, 33410

Asunto Oy Tampereen Kippari

272 800 €Hinnat alkaen
Uudiskohde - Asunto Oy Tampereen KippariUudiskohde
Esittely
Huoneistot
Kippari ulko 2

Nykyaikainen unelmakoti loistavalta paikalta

Asunto Oy Tampereen Kippari on Näsijärven rantamaisemiin, Halkoniemen uudelle alueelle, rakennettava kerros- ja luhtitalon muodostama kokonaisuus. Taloista parin sadan metrin päässä aukeavan Näsijärven selän yli siintää Tampereen idyllinen silhuetti.

Halkoniemen sataman viereen kaavoitettu uusi alue rakentuu lähivuosina nykyaikaiseksi rantakaupunginosaksi. Kohteen suunnittelussa onkin huomioitu nykypäivän asumisen tarpeet monipuolisesti.

Asunnoissa on modernit pintamateriaalit ja asunnon kokoon suhteutetut hyvin varustellut keittiöt. Asuntopohjien tehokkuus takaa sen, ettei ostaja maksa hukkaneliöistä.

Kerrostalon parvekkeet ovat suuria ja lasitettuja, mikä tuo asuntoihin ympäri vuoden hyödynnettävää lisätilaa. 90 m2 asunnoilla parveke on koko talon päädyn levyinen!

 

 

Kaikki luhtitalon asukkaat pääsevät nauttimaan etelään aukeavasta isosta terassista tai lasitetusta parvekkeesta.

Tampereen Kipparissa on jokaiselle jotakin. Osassa asuntoja on järvinäköala. Kaikki autopaikat ovat katettuja ja talon alimmassa kerroksessa sijaitsevat autotallit myös lämmitettyjä.

Kohteen valoisat kulmahuoneistoina toteutetut kolmiot ja etelään suuntautuvat nelikot ovatkin ainutlaatuisia asuntoja ihmisille, jotka haluavat mahdollisuuden nauttia kodissaan rauhassa suomalaisesta järvimaisemasta lähellä Tampereen ja sen läntisten ympäryskuntien keskustoja. Kohteen pienemmät asunnot tarjoavat oivan vaihtoehdon sijoittajille tai yhden hengen talouksille.

Katso myynnissä olevat asunnot tästä >>

Kippari kartta 3

Huoneistot:

Kerrostalo:                                                    Luhtitalo:
1 H+AVOK      27,5 m2  15 kpl                      1H+AVOK      27,5 m2     6 kpl    
2 H+KT           37,5 m2    5 kpl                      2H+AVOK      49,0 m2    2 kpl
2 H+AVOK+S  44,0 m2     5 kpl                      3H+K+S         71,0 m2    2 kpl
3 H+K+S        75,0 m2     5 kpl
4 H+K+S        90,0 m2     5 kpl

Autopaikat:                                                  Yhteiset tilat:
24 kpl lämpöpistokkeellista katospaikkaa     Väestönsuoja ja irtaimistovarastot
4 kpl autotallia                                             Ulkoiluvälinevarastot
1 kpl autotalli + lämmin varasto                   Tekniset tilat

Järven ympäröimässä niemessä palvelujen vieressä

Asunto Oy Tampereen Kipparin sijainti myös palvelujen ja kulkuyhteyksien kannalta on mitä mainioin. Aivan vierestä löytyvät mm. lähikaupat, päiväkoti ja koulu, eikä Lielahden kattavien palvelujen ääreenkään ole pitkää matkaa. Kivenheiton päässä olevat Halkoniemen venesatama ja rantojen lenkkipolut tuovat arjen vastapainoksi rentoutumismahdollisuuden lähellä kotia.

Tontin vieressä sijaitsevilta linja-autopysäkeiltä pääset Lielahden monipuolisten palvelujen ääreen ja Tampereen keskustaan Tampereen seudun joukkoliikenteen linja-autoilla. Omalla autolla kulkeville yhteydet Tampereen pääväylille ja siitä edelleen mihin päin tahansa Pirkanmaata tai Suomea ovat vertaansa vailla. Myös raitiotielle suunnitellun toisen vaiheen nykyinen reittilinjaus kulkee aivan Halkoniemen vierestä.

Ota yhteyttä

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!