Asunto Oy Tampereen Ketlari

Satamakatu 17, 33200 Tampere
32 m² - 35,5 m², 1h
Alkaen: 191000 €
Ota yhteyttä

Kiitos yhteydenotosta!

Ota yhteyttä

Lujatalo
Tampereen Ketlari

Tervetuloa Tampereen Ketlariin!

Vanhan ja arvokkaan Pyynikin parhaille paikoille rakennetaan upouusi kerrostalo Asunto Oy Tampereen Ketlari. Ennen sukkatehtaana palvelleiden rakennusten julkisivut sisäpihan piippuineen ovat täysin uutta ja erilaista.

Tampereen Ketlari koostuu kahdeksasta kerroksesta, 65 asunnosta ja kahdesta portaasta. Ketlari kätkee sisäänsä yksiöitä ja kaksioita saunalla tai ilman. Kaikissa huoneistoissa on lisäksi lasitettu parveke tai ranskalainen parveke.

Osassa asuntoja avokeittiöt jatkuvat olohuoneeseen, josta voi astua suoraan parvekkeelle. Arkeen toimivuutta tuovat korkeat jää- ja pakastinkaapit sekä astianpesukone. Keraaminen liesi ja erillisuuni sekä liesituuletin viimeistelevät ilmeen.

Kodin kaikissa tiloissa laatoitettuja kylpyhuoneita lukuunottamatta jalan alla hellii tammiparketti. Kaukolämpö huolehtii viihtyisästä ja lämpimästä asumisesta. Ikkunat ovat kolminkertaiset puu-alumiini-ikkunat. Jokaisessa asunnossa on sekä huoneistokohtainen kylmän ja lämpimän veden mittaus että koneellinen tulo-poisto-ilmanvaihto.

Asunnot varustetaan datakaapeloinnilla laajakaistayhteyksiä varten ja ovipuhelimien ansiosta tiedät aina, kenelle oven avaat.

 

Ota yhteyttä tai sovi esittely » Piilota lomake »

Kiitos yhteydenotosta!

Ota yhteyttä

Arvokas ja arvostettu sijainti Pyynikin kainalossa sopivalla etäisyydellä keskustan humusta, mutta sopivan lähellä kaikkea. Nurkan takana odottavat Pyynikin upeat ulkoilumaastot, Pyhäjärven laineet sekä keskustan palvelut.

Kulkuyhteydet niin bussilla ja autolla kuin kävellen tai pyörälläkin ovat erinomaiset. Koulut ja päiväkodit löytyvät kävelyetäisyydeltä ja vieressä ovat myös ihana Laukontori, teatteri, uimahalli, kirjasto ja lukuisat ravintolat.