Asunto Oy Tampereen Kalevan Iris

Sammonkatu 64, 33540 Tampere
446,5 m², 1h
Alkaen: 1058150 €
Ota yhteyttä

Kiitos yhteydenotosta!

Ota yhteyttä

Uusia koteja Kalevaan!

Asunto Oy Tampereen Kalevan Iris rakennetaan loistavalle sijainnille Sammonkadun varteen, vain kivenheiton päähän monipuoliset palvelut tarjoavasta Prisma-keskuksesta. Lähelläsi ovat niin uimahalli kuin jäähallikin ja jo tälläkin hetkellä erinomainen julkinen liikenne on tulevaisuudessa vieläkin parempi suunnitellun pikaraitiotien ansiosta. Tampereen keskustaan on matkaa n. 3 km.

Iriksen yksiöt ja kaksiot ovat oiva valinta joko omaksi kodiksi tai arvonsa säilyttäväksi sijoituskohteeksi. Kolmiot on suunniteltu toimimaan sekä pariskunnan tai perheen koteina joiden avarassa olohuone / ruokailutilayhdistelmässä mahtuu viettämään aikaa silloinkin kun sukulaiset saapuvat kylään. Iriksen alakertaan tulee myös liiketiloja, jotka kokonsa ja sijaintinsa puolesta tarjoavat mahdollisuuden monenlaiseen yritystoimintaan.

Autohalliin pääset suoraan hissillä ja autohallipaikan vaihtoehtona on myös autotalli. Mikäli tarvitset enemmän varastotilaa kuin asunnon hintaan kuuluvan irtaimistovaraston, on kellarikerroksessa myös erillisinä osakkeina myytäviä varastotiloja.

Katso Kalevan Iristä esittelevä video sekä asuntojen myynti-ilmoitusten yhteydessä olevat 3D-mallinnokset, joilla pääset tutustumaan uuden kotisi pohjaratkaisuun ja suunnittelemaan kalusteiden asettelua!

 

Linja-autoasema, Hatanpään valtatie 7, 33100 Tampere

Ota yhteyttä tai sovi esittely » Piilota lomake »

Kiitos yhteydenotosta!

Ota yhteyttä

Kaleva on perinteinen Tampereen asuinalue, joka nousi rautatieaseman itäpuolelle 1950-1960-luvuilla. Sitä ennen alueella toimi useita tehtaita, jotka tuottivat tiiliä kasvavan kaupungin rakennustarpeisiin. Tätäkin aikaisemmin Kaleva oli Messukylään kuuluvaa peltoaluetta. Tämän jälkeen Kaleva on muuttunut voimakkaasti ja nykyään voi sanoa, että keskustan läheisyys, hyvät palvelut sekä erinomainen julkinen liikenne ovat saaneet aikaan sen, että nykyään Kaleva mielletään melkeinpä osaksi Tampereen keskustaa.

Kalevan pääkatuna toimii Sammonkatu, jonka varrelta löydät niin perinteisiä kivijalkaliikkeitä kuin Prisma-keskuksenkin. Liikuntaa harrastavalle kaupunginosa tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet sekä uimahallin, Tampere Areenan että viereisen Hakametsän jäähallinkin muodossa. Alueen arkkitehtuuri on pääasiassa 1950-luvun sekä 1960-luvun alkupuolen funkista ja alue on tuolloin suunniteltu puutarhakaupunki-ihanteen mukaisesti. Tätä samaa henkeä vaalitaan Kalevan Iriksessä jonka julkisivut ovat rapattu ja korttelialueen talojen väliin jäävä Aaronaukio jatkaa Kalevan useiden puistojen sekä isojen korttelipihojen viitoittamaa linjaa.