102112.53h-4hHallinharjanne 19, Tampere, 33870

As Oy Tampereen Isokuusen Kerkkä

406 980 €Hinnat alkaen
Uudiskohde - As Oy Tampereen Isokuusen KerkkäUudiskohde
Esittely
Huoneistot

Tyylikkäitä uusia koteja Vuorekseen!

Vuores on saavuttanut etenkin perheiden suuren suosion, eikä syyttä. Täällä on kotiovelta vain muutama askel vaikka mihin: Lähiluontoon lenkkipolulle tai pienten järvien rantaan tai erinomaisia liikenneyhteyksiä pitkin Tampereelle tai Ideaparkiin.

Huippumodernista Vuores-Talosta löytyy koulun ja päiväkodin lisäksi kirjasto, liikuntatiloja ja monenlaista harrastustoimintaa. Isokuusen Kerkkä rakennetaan erinomaiselle sijainnille päättyvän kadun päähän, ”omalle kukkulalleen”.

Laadukkaasti toteutetun taloyhtiön kaikissa asunnoissa on upea, korkea olohuone ja lämmitysmuotona on ekologinen maalämpö. Jäähdytyskonvektori ja selektiitivilasit mahdollistavat miellyttävän viileän sisäilman kesähelteilläkin, vesikiertoinen lattialämmitys tuo asumiseen mukavuutta ilman vanhanaikaisia seinäpattereita ja suuret parvekkeet sekä terassit antavat mahdollisuuden kesäilloista nauttimiseen oman kodin kuistilla.

Varustelutaso on erinomainen ja tarkkaan mietitty: Kauppahintaan kuuluvista materiaalivaihtoehdoista voit valita juuri sinua miellyttävän värimaailman uuteen kotiisi. Parven korkeus on 2-2,75m kasvaen kohti ikkunaseinää – parvelle voikin toteuttaa hyvin esimerkiksi yhden makuuhuoneen ja oleskelutilaa, vaikkapa lasten oman olohuoneen leikki- ja pelihetkille.

Säilytystilaa asunnoista löytyy hyvin niin vaatehuoneen, kaapistojen kuin ulkovaraston muodossa ja kolmikerroksinen pohjaratkaisu mahdollistaa omaa rauhaa jokaiselle sitä kaipaavalle.

Jokaiselle asunnolle kuuluu autokatospaikka, jossa on varaus sähköauton latausmahdollisuudelle. Perheen pienimpiä varten löytyy yhteinen leikkipaikka. Jätekeräys toteutetaan Vuoreksen alueen uraauurtavalla putkikeräysjärjestelmällä ja nopean tietoliikenneyhteyden takaa valokuituliittymä.

Kohteisiin, jonka energialuokitus on A tai BGreen mortgage banner
tai kohteella on pohjoismainen Joutsenmerkki,
voi hakea Danske Bankin vihreää asuntolainaa.

Ota yhteyttä

Tee varauspyyntö

Välittäjä ottaa sinuun yhteyttä ajankohtaisen varaustilanteen osalta varaussopimuksen tekemiseksi.