110112.54h-4hHallinharjanne 19, Tampere, 33870

As Oy Tampereen Isokuusen Käpy

396 000 €Hinnat alkaen
Uudiskohde - As Oy Tampereen Isokuusen KäpyUudiskohde
Esittely
Huoneistot

Laadukkaita uusia koteja Vuorekseen!

Vuores on saavuttanut etenkin perheiden suuren suosion, eikä syyttä. Täällä on kotiovelta vain muutama askel vaikka mihin: Lähiluontoon lenkkipolulle tai pienten järvien rantaan tai erinomaisia liikenneyhteyksiä pitkin Tampereelle tai Ideaparkiin. Huippumodernista Vuores-Talosta löytyy koulun ja päiväkodin lisäksi kirjasto, liikuntatiloja ja monenlaista harrastustoimintaa.

Isokuusen Käpy rakennetaan erinomaiselle sijainnille päättyvän kadun päähän, ”omalle kukkulalleen”. Laadukkaasti toteutetun taloyhtiön kaikissa asunnoissa on upea, korkea olohuone ja lämmitysmuotona on ekologinen maalämpö. Selektiivilasit vähentävät viilennystarvetta kesähelteellä, vesikiertoinen lattialämmitys tuo asumiseen mukavuutta ilman vanhanaikaisia seinäpattereita ja suuret parvekkeet sekä terassit antavat mahdollisuuden kesäilloista nauttimiseen oman kodin kuistilla. Varustelutaso on erinomainen ja tarkkaan mietitty: Kauppahintaan kuuluvista materiaalivaihtoehdoista voit valita juuri sinua miellyttävän värimaailman uuteen kotiisi. Parven korkeus on 2-2,75m2 kasvaen kohti ikkunaseinää – parvelle voikin toteuttaa hyvin esimerkiksi yhden makuuhuoneen ja oleskelutilaa, vaikkapa lasten oman olohuoneen leikki- ja pelihetkille.

Säilytystilaa asunnoista löytyy hyvin niin vaatehuoneen, kaapistojen kuin ulkovaraston muodossa ja kolmikerroksinen pohjaratkaisu mahdollistaa omaa rauhaa jokaiselle sitä kaipaavalle.

Jokaiselle asunnolle kuuluu autokatospaikka, jossa on varaus sähköauton latausmahdollisuudelle.

Perheen pienimpiä varten löytyy yhteinen leikkipaikka. Jätekeräys toteutetaan Vuoreksen alueen uraauurtavalla putkikeräysjärjestelmällä ja nopean tietoliikenneyhteyden takaa valokuituliittymä.

Ota yhteyttä

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!