25.5931h-3hKullervonkatu 12, Tampere, 33100

Asunto Oy Tampereen Ilmatar

183 500 €Hinnat alkaen
Uudiskohde - Asunto Oy Tampereen IlmatarUudiskohde
Esittely
Huoneistot

NYKYAIKAISTA KERROSTALOELÄMÄÄ VIIHTYISÄSSÄ TAMMELASSA!

Asunto Oy Tampereen Ilmatar sijaitsee rauhallisessa ja idyllisessä Tammelassa lähellä kaupungin palveluita ja tapahtumia. Asemalle ja lähimmälle ratikkapysäkille on matkaa puolisen kilometriä, ja Ilmattaren kulmilta on helppo liikkua keskustaan ja kaupungista ulos.

Lähietäisyydellä ulottuvillasi on kouluja, kauppoja, kahviloita, erikoisravintoloita sekä liikuntakeskus. Kulttuurin ystävälle Tampere-talon laadukas ja monipuolinen kulttuuritarjonta ja Nokia Arena. Noin kilometrin päästä pääsee Näsijärven rantareitille ja Kaupin ulkoilupuistoon.

Asunto Oy Tampereen Ilmatar on 7-8 kerroksinen, kolme portainen kerrostalo, johon valmistuu 125 asuntoa. Asunto Oy Tampereen Ilmattaren julkisivun tyyli mukailee Tammelan vanhempien talojen henkeä.

Talo rakennetaan vuokratontille ja lämpiää kaukolämmöllä. Asuntojen ilmanvaihto tapahtuu huoneistokohtaisella lämmöntalteenotolla varustetulla ilmanvaihtokoneella. Asunnoissa on huoneistokohtaiset etäluettavat vesimittarit ja vesikiertoinen lattialämmitys ja -viilennys. Suurimmassa osassa asuntoja on parvekkeet, joissa on lasitus.

Kaavan mukaiset autopaikat sijaitsevat kellarikerroksissa ja myydään omina osakkeina.

Arvioitu valmistuminen 02/2024. Energialuokka B/2018.

Kohteisiin, jonka energialuokitus on A tai B Green mortgage banner
tai kohteella on pohjoismainen Joutsenmerkki,
voi hakea Danske Bankin vihreää asuntolainaa.

Ota yhteyttä

Tee varauspyyntö

Välittäjä ottaa sinuun yhteyttä ajankohtaisen varaustilanteen osalta varaussopimuksen tekemiseksi.