Asunto Oy Tampereen Hervantajärvi

Lintuhytinkatu 7, 33720 Tampere
76 m² - 89 m², 3h - 4h
Alkaen: 239000 €
Ota yhteyttä

Kiitos yhteydenotosta!

Ota yhteyttä

ENNAKKOMARKKINOINNISSA!

Tervetuloa Tampereen Hervantajärvelle!

Uudella Hervantajärven pientaloalueella Trendikotien rakentama laadukas rivi- ja luhtitaloyhtiö.

Asunnoissa vesikiertoinen lattialämmitys joka lämpiää ekologisella aurinkosähköllä, näin myös asumiskulut pysyvät maltillisina.

Taloyhtiöllä pihasauna ja turvallisella piha-alueella leikkipaikkoja, kasvilaatikoita, nurmialueita, avokalliota ja talousrakennuksia. Viihtyisää eikö totta!

 

 

 

Hervantajärven asuinalue on suunniteltu tehokkaan joukkoliikenteen alueeksi. Alueella on tilavaraus raitiotielle ja sen päätepysäkille. Bussipysäkki vieressä, joten julkisilla liikenneyhteyksillä pääset kätevästi liikkumaan. Omalle autolle on toki autokatos-, tai pihapaikka.

 Katso myynnissä olevat asunnot tästä >>

Koti metsän helmassa!

Lintuhytin asuinaluetta ympäröi laaja metsäinen alue luontopolkuineen ja virkistys-alueineen! Luonnonoloiltaan arvokkaimmat alueet säilyvät laajoina kokonaisuuksina rakennettavan alueen ulkopuolella ja nykyiset ulkoilureitit säilyvät pääosin. Hervantajärven luontopolkujen varrella on kalliometsiä ja -vuoria, soita, korpia, kangasmetsiä, lehtoja sekä tervaleppäisiä rantavyöhykkeitä.

Uusi asuinalue sijoittuu Hervannan kaupunginosan ja sitä sivuavan Ruskonkehän eteläpuolelle 9 kilometrin etäisyydelle kaupungin keskustasta. Hervannassa on monipuoliset palvelut, hyvät joukkoliikenneyhteydet, merkittävä määrä työpaikkoja sekä teknillinen yliopisto.

 

 

Hervantajärvelle Lintuhytin uudelle asuinalueelle, kortteleiden keskelle rakennetaan tänä vuonna puisto leikkipaikkoinen. Puistoon rakennetaan kivituhkapintainen käytäväverkosto ja leikkialue, jota ympäröivät nurmialueet puuistutuksineen.

Leikkipaikan pohjoispuoliseen rinteeseen kylvetään kukkaniitty. Leikkipaikan pienemmille lapsille soveltuva välineitä ovat monitoimiteline-liukumäki, turvaistuinkeinut, jousikiikut, kiikkulauta ja hiekkalaatikko. Isommille lapsille tulee juoksukaruselli, keinut sekä kiipeilyteline, jossa on tasapainoilutanko. Leikkialue varustetaan myös penkeillä ja pöytäryhmällä. Käytävät ja leikkialue valaistaan.

 

Ota yhteyttä tai sovi esittely » Piilota lomake »
Ota yhteyttä tai sovi esittely » Piilota lomake »

Kiitos yhteydenotosta!

Ota yhteyttä