1221225h-5hHalkoniemenkuja 4, Tampere, 33410

Asunto Oy Tampereen Halkoniemen Kreijari

498 000 €Hinnat alkaen
Uudiskohde - Asunto Oy Tampereen Halkoniemen KreijariUudiskohde
Esittely
Huoneistot
Halkoniemi

LaptiKreijari ulko

Tervetuloa Tampereelle Halkoniemen Kreijariin!

Haluatko asua upeassa rivitalokodissa kauniissa satamamiljöössä? Halkoniemen Kreijari sijaitsee Halkoniemen sataman edustalla etelärinteessä Näsijärven rannassa. Se tarjoaa tilavia huippukoteja vaativampaankin makuun. Kaikissa asunnoissa on oman pihan lisäksi aurinkoinen etelän suuntainen parveke, josta avautuu upeat näkymät Näsijärven yli Tampereelle ja Pispalanharjulle.  

Halkoniemen Kreijari on yhden rivitalon taloyhtiö upealla paikalla. Sen erottaa Näsijärvestä ja venesatamasta vain kapea puistoalue. Kaikissa asunnoissa on ylemmässä kerroksessa lasitettu etelän suuntainen parveke, jossa voi nauttia hulppeista järvinäkymistä Näsijärven yli Pispalanharjulle. Oleskelutilat yhdistyvät avattavilla liukulasiovilla asunnosta riippuen joko yläkerran parvekkeeseen tai alakerran terassiin. Kaikissa asunnoissa on myös pienet etelän suuntaiset pihat.

Asunnot ovat kaksikerroksisia, moderneja ja laadukkaita. Niissä on mm. led-valaistus keittiön välitilassa, rosterikoneet, tasoon upotettava induktioliesi, kalusteisiin asennettava erillisuuni, peililiukuovet eteisessä sekä parkettilattia ja vesikiertoinen lattialämmitys. Makuuhuoneen seinässä on tehosteväri ja saunoissa tervaleppäpaneelit sekä led-valaistus.
Asunnoissa on myös koneellinen, lämmöntalteenotolla varustettu tulo- ja poistoilmanvaihto, huoneistokohtainen vedenmittaus (kylmä- ja lämminvesi) sekä vedenkulutusta pienentävät wc-istuimet. Halutessasi voit vaikuttaa ilman lisähintaa asunnon pintamateriaaleihin ja kiintokalusteisiin kuten keittiökaappien oviin, tasoihin, laattoihin, tehosteseiniin ja lattioihin. Lisähintaisena muutostyönä voidaan toteuttaa yksilöllisempiäkin toiveita.

Ota yhteyttä

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!