Asunto Oy Tampereen Halkoniemen Kreijari

Halkoniemenkuja 4, 33410 Tampere
106 m² - 122 m², 4h - 5h
Alkaen: 438000 €
Ota yhteyttä

Kiitos yhteydenotosta!

Ota yhteyttä

LaptiKreijari ulko

Tervetuloa Tampereelle Halkoniemen Kreijariin!

Haluatko asua upeassa rivitalokodissa kauniissa satamamiljöössä? Halkoniemen Kreijari sijaitsee Halkoniemen sataman edustalla etelärinteessä Näsijärven rannassa. Se tarjoaa tilavia huippukoteja vaativampaankin makuun. Kaikissa asunnoissa on oman pihan lisäksi aurinkoinen etelän suuntainen parveke, josta avautuu upeat näkymät Näsijärven yli Tampereelle ja Pispalanharjulle.  

Halkoniemen Kreijari on yhden rivitalon taloyhtiö upealla paikalla. Sen erottaa Näsijärvestä ja venesatamasta vain kapea puistoalue. Kaikissa asunnoissa on ylemmässä kerroksessa lasitettu etelän suuntainen parveke, jossa voi nauttia hulppeista järvinäkymistä Näsijärven yli Pispalanharjulle. Oleskelutilat yhdistyvät avattavilla liukulasiovilla asunnosta riippuen joko yläkerran parvekkeeseen tai alakerran terassiin. Kaikissa asunnoissa on myös pienet etelän suuntaiset pihat.

Asunnot ovat kaksikerroksisia, moderneja ja laadukkaita. Niissä on mm. led-valaistus keittiön välitilassa, rosterikoneet, tasoon upotettava induktioliesi, kalusteisiin asennettava erillisuuni, peililiukuovet eteisessä sekä parkettilattia ja vesikiertoinen lattialämmitys. Makuuhuoneen seinässä on tehosteväri ja saunoissa tervaleppäpaneelit sekä led-valaistus.
Asunnoissa on myös koneellinen, lämmöntalteenotolla varustettu tulo- ja poistoilmanvaihto, huoneistokohtainen vedenmittaus (kylmä- ja lämminvesi) sekä vedenkulutusta pienentävät wc-istuimet. Halutessasi voit vaikuttaa ilman lisähintaa asunnon pintamateriaaleihin ja kiintokalusteisiin kuten keittiökaappien oviin, tasoihin, laattoihin, tehosteseiniin ja lattioihin. Lisähintaisena muutostyönä voidaan toteuttaa yksilöllisempiäkin toiveita.

Ota yhteyttä tai sovi esittely » Piilota lomake »

Kiitos yhteydenotosta!

Ota yhteyttä

Fregatti fiilis purje

Hyvä koti antaa hyvää energiaa asukkailleen.  Halkoniemen Kreijari on juuri sellainen! Halkoniemen satama ja Niemen alue on uusi ja  kehittyvä asuinalue Näsijärven rannassa. Rantaraitti ja muut ulkoilureitit houkuttelevat liikkumaan ja nauttimaan luonnosta ympäri vuoden. Kesällä voi pulahtaa järveen useammallakin uimarannalla. Kattava kevyen liikenteen verkosto palvelee erinomaisesti pyöräilijöitä ja veneilijöillä on mahdollisuus hakea omaa venepaikkaa laajentuvasta Halkoniemen satamasta Tampereen kaupungilta.

Lähikauppa, päiväkoti ja koulu ovat kävelymatkan päässä Halkoniemen Kreijarista. Läheinen Lielahti  tarjoaa kaiken muun tarvittavan marketteineen, erikoismyymälöineen ja kauppakeskuksineen. Esimerkiksi Lielahtikeskuksessa on runsas valikoima muodin, vapaa-ajan ja hyvinvoinnin liikkeitä, ravintoloita ja kahviloita sekä muita palveluita: mm. kaupungin kirjasto, terveysasema, neuvola, lääkäriasema, hammashoitola, ikäihmisten palvelukeskus sekä liikuntakeskus.

Alueella on hyvät liikenneyhteydet, jotka tulevaisuudessa paranevat entisestään. Tampereen keskustaan pääsee parissakymmenessä minuutissa bussilla ja vuoroja kulkee tiheästi aamusta yöhön. Myös raitiolinjan reitti on suunniteltu kulkemaan alueella.