Asunto Oy Tampereen Halkoniemen Fregatti

Halkoniemenkuja 4, 33410 Tampere
21,5 m², 1h
Alkaen: 104900 €
Ota yhteyttä

Kiitos yhteydenotosta!

Ota yhteyttä

FregattiLapti

Tervetuloa Tampereelle Halkoniemen Fregattiin!

Haluatko asua modernissa kodissa satamamiljöössä? Halkoniemen Fregatti sijaitsee Halkoniemen sataman edustalla Näsijärven rannassa. Se tarjoaa laadukkaita koteja tehokkaista yksiöistä isoihin perheasuntoihin. Suuressa osassa on aurinkoinen etelän suuntainen parveke, josta avautuu upeat näkymät Näsijärven yli Tampereelle ja Pispalanharjulle. Halkoniemen sataman ympäristö ja Niemen alue on uusi ja kehittyvä asuinalue Näsijärven rannassa. Rantaraitti ja muut ulkoilureitit houkuttelevat liikkumaan ja nauttimaan luonnosta ympäri vuoden. Kesällä voi pulahtaa järveen useammallakin uimarannalla. Kattava kevyen liikenteen verkosto palvelee erinomaisesti pyöräilijöitä ja veneilijöillä on mahdollisuus hakea omaa venepaikkaa uudistuvasta Halkoniemen satamasta Tampereen kaupungilta.

Asunnot ovat moderneja, laadukkaita ja selkeäpohjaisia. Niissä on mm. led­valaistus keittiön välitilassa, tasoon upotettava keraaminen keittotaso, komposiittiallas, kalusteisiin asennettava erillisuuni, liuku ovet eteisessä sekä parkettilattia ja vesikiertoinen lattialämmitys. Makuuhuoneiden yhdessä seinässä on tehosteväri ja saunoissa tervaleppäpaneelit sekä led­valaistus.

Asunnoissa on myös koneellinen, lämmöntalteenotolla varustettu tulo­ ja poistoilmanvaihto, huoneistokohtainen vedenmittaus (kylmä­ ja lämminvesi) sekä vedenkulutusta pienentävät wc-­istuimet. Halutessasi voit vaikuttaa ilman lisähintaa asunnon pintamateriaaleihin ja kiintokalusteisiin kuten keittiökaappien oviin, tasoihin, laattoihin, tehosteseiniin ja lattioihin. Lisähintaisena muutostyönä voidaan toteuttaa yksilöllisempiäkin toiveita.

Ota yhteyttä tai sovi esittely » Piilota lomake »

Kiitos yhteydenotosta!

Ota yhteyttä

Fregatti fiilis purje

Lähikauppa, päiväkoti ja koulu ovat kävelymatkan päässä Halkoniemen Fregatista. Läheinen Lielahti  tarjoaa kaiken muun tarvittavan marketteineen, erikoismyymälöineen ja kauppakeskuksineen. Esimerkiksi Lielahtikeskuksessa on runsas valikoima muodin, vapaa­ajan ja hyvinvoinnin liikkeitä, ravintoloita ja kahviloita sekä muita palveluita: mm. kaupungin kirjasto, terveysasema, neuvola, lääkäriasema, hammashoitola, ikäihmisten palvelukeskus sekä liikuntakeskus.

Alueella on hyvät liikenneyhteydet, jotka tulevaisuudessa paranevat entisestään. Tampereen keskustaan pääsee parissakymmenessä minuutissa bussilla ja vuoroja kulkee tiheästi aamusta yöhön. Myös raitiolinjan reitti on suunniteltu kulkemaan alueella.Halkoniemen Fregatti on yhden kerrostalon taloyhtiö upealla paikalla. Sen erottaa Näsijärvestä ja venesatamasta vain kapea puistoalue. Suuressa osassa asuntoja on lasitettu etelän suuntainen parveke, jossa voi nauttia hulppeista näkymistä Näsijärven yli Pispalan harjulle. Käynti eteläsivun parvekkeille on toteutettu liukulasiovilla, jotka avaamalla parvekkeet yhdistyvät oleskelutiloihin.