Asunto Oy Tampereen Amurin Hurmuri

Satakunnankatu 33, 33210 Tampere
63 m², 2h
Alkaen: 352800 €
Ota yhteyttä

Kiitos yhteydenotosta!

Ota yhteyttä

Tervetuloa Tamperelle Amurin Hurmuriin

Uudet kodit kutsuvat Tampereen Amuriin. Jos haaveilet huolettomasta asumisesta hyvällä paikalla ja lähellä kaikkea, uusi kotisi voi olla tässä. Amurin Hurmuriin ei voi olla ihastumatta.

Uusi kahdeksankerroksinen Asunto Oy Tampereen Amurin Hurmuri tarjoaa harvinaista herkkua ja huoletonta kaupunkiasumista keskeisellä paikalla.

Nämä laadukkaat ja korkeatasoisin materiaalein varustetut asunnot on suunniteltu mukavaa ja huoletonta elämää ajatellen. Huoneistovalikoimasta löytyy helposti
kalustettavia persoonallisia asuntoja kompakteista yksiöistä isompiin perheasuntoihin. Asuntojen näkymät avautuvat kadun puolelle tai suojaisalle korttelipihalle tai molempiin suuntiin.

 


Kaksioiden ja kolmioiden parvekkeet on lasitettu, yksiöiden lasittamattomat. Osassa kodeista on ranskalaiset parvekkeet ja osassa omat saunat. Nämä kodit sopivat niin sinkuille, pariskunnille, perheille kuin varttuneemmalle väelle. Katutasosta löytyy näyttävää liiketilaa.

Jos näet itsesi ja perheesi osana tätä viihtyisän urbaania kotipaikkaa, kerro kiinnostuksestasi ja lähde kanssamme mukavalle kotimatkalle.

Katso myynnissä olevat asunnot tästä >>

Liiku ja nauti luonnosta

Hämeenpuistoon rajautuvassa kotikorttelissa asutaan keskellä kaupunkia, mutta vehreästi lähellä luontoa. Kotikulmilla ovat Näsinkallio puistoineen, Väino Linnan puisto sekä Näsijärven, Pyhäjärven ja Pyynikin upeat maastot ja maisemat ulkoilu- ja liikuntamahdollisuuksineen. Kävelymatkan päästä löytyy myös mm. Pyynikin uimahalli ja palloiluhalli.

Kulkuyhteydet

Amurissa on kaikki lähellä ja helposti saavutettavissa. Keskusta-asumisen valtteihin kuuluu sekin, että liikenneyhteydet toimivat jouhevasti niin kaupungin sisällä kuin kaupungista poispäin. Autoilevien asukkaiden iloksi Amurin Hurmuri tarjoaa maanalaisen pysäköintihallin, josta on kätevästi suora kulku hissillä kotikerroksiin.

Naapuruston tarina

Amurin alueen asuinrakentaminen alkoi, kun voimakas teollistuminen toi Tampereelle uusia asukkaita 1800-luvun puolivälistä lähtien. Naapurikorttelin ihastuttavassa Amurin työläismuseokorttelissa pääset tutustumaan oman aikansa näköisiin koteihin ja naapuruston menneeseen elämänmenoon yhdeksän vuosikymmenen ajalta. Nyt tarina jatkuu ja täydentyy Amurin Hurmurin ihanalla uudiskohteella.

Lähipalvelut

Tämän lähemmäs keskustan palveluja, kauppoja, kouluja ja kulttuuririentoja et juuri voi päästä. Vain kivenheiton päässä sijaitsevat mm. kaupungin pääkirjasto Metso, Tampereen taidemuseo, Tampereen työväen teatteri, liikekeskus Siperia, elokuvateatteri Plevna ja keskustorin ympäristö palveluineen. Myös Särkänniemen huvipuisto sijaitsee välittömästi Amurin pohjoispuolella Näsijärven rannassa

Amrui kartta

 

Amurissa asutaan ihanan urbaanisti kaupungin sykkeessä ja lähellä luontoa. Amurin Hurmuri asettuu keskelle kaikkea, joten tänne on helppo kotiutua.

Linja-autoasema, Hatanpään valtatie 7, 33100 Tampere

Ota yhteyttä tai sovi esittely » Piilota lomake »

Kiitos yhteydenotosta!

Ota yhteyttä