Asunto Oy Tampereen Vuoreksen Varpu

Pirttisuonraitti 2, 33870 Tampere
32,5 m² - 68 m², 1h - 4h
Alkaen: 158700 €
Ota yhteyttä

Kiitos yhteydenotosta!

Ota yhteyttä

Vuoreksen vihreä varpuLemminkainen logo

Vuoreksen Varpu rakennetaan viihtyisälle alueelle, aivan Vuoreksen keskustaan. Pikkukaupungin tunnelmaa huokuvan alueen suunnittelussa on kiinnitetty erityisesti huomiota vihreisiin arvoihin ja yhteisöllisyyteen. Myös taide on tuotu osaksi asukkaiden jokapäiväistä elämää. Vuoreksen Varpun tasokkaista asunnoista sinäkin löydät mukavan kodin. Asunnoissa mm. huoneistokohtainen ilmanvaihto, tyylikkäät materiaalivaihtoehdot, sälekaihtimet, parvekelasit, parvekematto valmiina ja suurimmassa osassa asuntoja lisäksi liukuovellinen varasto parvekkeella. Isoilta parvekkeilta voit nauttia vehreistä maisemista tai länteen suuntautuvilla parvekkeilla helliä itseäsi auringon paisteella iltaan asti. Ennakkomarkkinointi, yli puolet huoneistoista jo varattu. Toimi nyt nopeasti.

Vuoreksen Varvun kodit ovat kompakteja asuntoja, joissa on valinnanvaraakodikkaista 32,5 m2 yksiöistä tilaviin 68 m2 kolmioihin. Asunnot ovat tasokkaita ja tyylikkäitä jokaista yksityiskohtaa myöten. Keittiöt on varusteltu sujuvaa arkea silmällä pitäen: nykyaikaisilla kodinkoneilla sämpylät paistuvat tasaisesti ja kesän marjasadon maut säilyvät tehokkaiden kylmälaitteiden viileydessä. Huoneistokohtainen ilmanvaihto taas pitää huolen, että uudessa kodissasi on mukava olla, vaikka ikkunat pysyisivät paukkupakkasten tai heinäkuisten hyttysten takia suljettuina. Kotien lattiat on päällystetty parketein ja suuret parvekkeet lasituksineen tuovat tilan tuntua kerrostalon pienimpiinkin koteihin. Säilytysratkaisuissa on hyödynnetty isoja parvekkeita, osasta asuntoja löytyy liukuoven taakse jäävä varastotila. Jätehuolto alueella on toteutettu energiatehokkaasti maanalaisten putkien avulla. Varvun ympäriltä löytyy leikkialue ja vehreä sisäpiha, jonka kupeessa on erikseen myytäviä pihapaikkoja autoille

Tampere Vuoreksen Varpu             

Ota Yhteyttä

Ota yhteyttä tai sovi esittely » Piilota lomake »

Kiitos yhteydenotosta!

Ota yhteyttä

Urbaanin pikkukaupungin tunnelmaa

Varvussa asuessasi pääset päivittäin päättämään, lähdetkö lenkille luonnon helmaan vai kiertelemäänkauppoja ja kahviloita. Keskuspuiston lenkkireitit, jotka levittyvät aina Hervantaan saakka, lähtevät aivan uuden kotisi kulmalta. Erinomaisten ulkoilu- ja retkeilymaastojensa ansiosta Vuores onkin helmi luonnonläheistenasunnon etsijöiden silmissä. Vuores miellyttää myös ekologista kaupunkisuunnittelua arvostavia: alueen katuvalaistus on toteutettu led-valoilla ja sade- ja valumavedet käsitellään luonnonmukaisesti. Myös kotitalouksien mahdollisuuksia käyttää uusiutuvaa energiaa, kuten aurinkovoimaa, on edistetty.

Vuoreskeskus on kaupunginosan sydän, jonka palvelutarjontaa tullaan kehittämään – siten alueelle syntyy tulevaisuudessa uusia työpaikkoja ja harrastusmahdollisuudetkin laajenevat! Kattavat palvelut, kuten koulu, päiväkodit, kauppa sekä liikuntahalli ovat kävelymatkan päässä kotiovelta,mutta matka Tampereen keskustaankaan ei ole pitkä. Hyvät joukkoliikenneyhteydet ja kevyen liikenteen väylät takaavat, että keskikaupungin sykkeeseen kaipaavat pääsevät nopeasti nauttimaan Tampereen kulttuuririennoista tai torin tarjonnasta. Vuores on urbaani, vehreä siimes, josta on helppo singahtaa suuntaan jos toiseen – vaikka alueen tuntumassa sijaitsevaa moottoritietä pitkin suoraan Helsinkiin saakka!

Tampere  Vuoreksen Varpu2Tampere Vuoreksen Varpu4