Minna Nyström
Lisää minusta (Bio)
Kirjoituksia
Yhteystiedot
yrittäjä, toimitusjohtaja, kiinteistönvälittäjä, LKV, kaupanvahvistaja Minna Nyströmyrittäjä, toimitusjohtaja, kiinteistönvälittäjä, LKV, kaupanvahvistaja Minna Nyström

100% asiakkaista suosittelee

Minna Nyström

yrittäjä, toimitusjohtaja, kiinteistönvälittäjä, LKV, kaupanvahvistaja

Kiinteistömaailma Tampere Pyynikki

minna.nystrom@kiinteistomaailma.fi

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa?

050 500 8860Soita minulle

Erityisosaaminen

Kerros- ja rivitalot, Rantakohteet, loma-asunnot ja -kiinteistöt, Omakotitalot, Kuolinpesät, Perheasunnot

Kielitaito

suomi, ruotsi, englanti

Olen reipas ja sosiaalinen kiinteistönvälittäjä, jolla on kokemusta välitystyöstä monelta näkökulmalta. Sanotaan, että työ tekijäänsä opettaa, niin se tekeekin, sen lisäksi välittäjän on tärkeää kouluttaa itseään koko ajan omaehtoisesti. LKV-pätevyys ja ajantasainen tieto välitystoiminnasta (asunto-, laki- ja rahoitusasiat) ovat todella tärkeitä asioita hyvän välitystavan ylläpitämiseksi. 18 vuotta olen auttanut asiakkaita asuntorahoituksen ja sijoittamisen merkeissä eri pankeissa Tampereella, Akaassa ja Hämeenlinnassa. Välitystyön aloitin jo 90-luvulla ja palasin takaisin unelmatyöhöni pian 3 vuotta sitten. Välittäjän työstä minulla on yhteensä 7 vuoden kokemus. Toimin myös julkisena kaupanvahvistajana. Olen ollut mukana perheemme kahden omakotitalon rakentamisessa suunnittelusta lopputöihin. Vapaa-aikani kuluu vaihtelevasti perheeni kolme teinin, yhdistystoiminnan, laskettelun ja juoksuharrastuksen parissa. Maanpuolustusharrastusten myötä saatat nähdä minut sotilaskodin vihreissä vaatteissa eri tilaisuuksissa. Saatat myös tavata minut maastokuosiin pukeutuneena kertausharjoituksissa. Kiinteistömaailman brändi, osaavat kollegat ja erinomaiset työvälineet auttavat minua menestyksekkäässä välittämisessä. Työssäni minulle on erityisen tärkeää kuunnella asiakkaita huolellisesti ja tehdä töitä tinkimättömästi heidän eteensä. Oletpa sitten ostamassa tai myymässä, soita ja anna kodinvaihtoasiasi luotettaviin käsiini. Reservin kapteenina voin taata, että teen sen mitä lupaan ja aina parhaani! Käythän tutustumassa alla olevista kuvakkeista sosiaalisen median sivuihini!

Asiakkaitteni antamaa palautetta

Asunnon ostaja

Asiantunteva ja sosiaalinen, informatiivinen, ystävällinen. Hänen kanssaan oli ilo asioida.

Asunnon ostaja

Minna on todellinen ammattilainen!

Asunnon myyjä

Erittäin asiantuntevaa palvelua lämminhenkisellä otteella!

Asunnon myyjä

Minna vaikutti asiantuntevalta ja tehokkaalta, annoin mielelläni asuntoni hänelle myytäväksi.

Asunnon myyjä

Välittäjä, Minna Nyström toimi erinomaisesti, hän hoiti sovitut asiat, ihan huippu välittäjä. Menestystä hänelle tulevaisuudessa!!!

Asunnon myyjä

Tilannetiedotus toimi hyvin ja sain paljon asiantuntijan vinkkejä. En ole aikoihin ollut myymässä asuntoa, joten ne olivat tarpeen.

Asunnon myyjä

Minna osasi ammattitaitoisesti valita oikean myyntitavan (tarjouskauppa), jolla saimme toiseen välitysliikkeeseen verrattuna huomattavasti paremman hinnan. Myös kaupat sujuivat nopeasti ja luotettavasti, vaikka itse en kaupantekotilaisuuteen paikalle päässytkään.

Asunnon myyjä

Asiat hoituivat ihmeen joustavasti ja nopeasti.

Asunnon myyjä

Kiitos, että välititte! Kohde oli myynnissä vuoden ja teillä puolet ajasta. Korona-ajan haasteista huolimatta kaupat toteutui ja koti myytiin. Loistavaa työtä! Iso kiitos koko porukalle!

Asunnon myyjä

Hinta-arvio asunnosta ja toteutunut kauppahinta olivat hyvin lähellä toisiaan.

Asunnon myyjä

Minna on todella ammattitaitoinen välittäjä, joka hoitaa kaiken kuten lupaa. Asunnon esittelytiedoista lähtien kaikki hoitui aivan viimeisen päälle. Olen erittäin tyytyväinen saamaani palveluun ja kääntyisin Minnan puoleen välitysasioissa koska tahansa uudelleen.

Asunnon ostaja

Mielettömän nopea Minna oli vastaamaan soittopyyntöihini ilmoittaessani kinnostukseni kohteeseen-taisi olla vapaa-ajallansa...Kaikki järjestyi samontein,selkeästi,luotettavasti ja asenne oli kiinnostunut innostunut ja iloinen ja palvelualtis <3

Asunnon myyjä

Kiitos Minna! Aktiivista, asiantuntevaa ja välittävää palvelua!

Asunnon ostaja

Asianmukaista ja laadukasta palvelua, vaikea keksiä parannettavaa.

Asunnon ostaja

Mielestäni kaikki meni hienosti, yllätyin kuinka kätevä oli sähköinen kaupanteko. En osaa sanoa mitä voisi paremmin tehdä. Hyvin hoiti asiat.

Asunnon myyjä

Kaikki meni ja sujui niin hyvin, että en olisi osannut toivoa mitään parempaa. Todella asiantuntevaa ja avuliasta toimintaa. Ylitti kaikinpuolin odotukseni koko asunnonmyynti prosessista. Olen todella tyytyväinen ja jos koskaan tarvetta tulee myynnille/ostolle, niin tiedän mitä toimistoa käytän!

Asunnon ostaja

Kaikki meni aivan loistavasti. Olisipa aina näin helppoa.

Asunnon ostaja

Kysymyksiini vastattiin heti kun se oli mahdollista. Asioita selvitettiin sitä mukaa kun niille esiintyi tarvetta. Välittäjä oli avoin, rehellinen ja minulla oli vahva tunne että olen asiakkaana tarinan päähenkilö. Kiitos!

Asunnon myyjä

Kiitos Minna, ystävällisestä ja luotettavasta toiminnasta. Arvostan todella korkealle ammattimaista ja täsmällistä toimintaa, kaikki sujui joustavasti ja yhteistyö oli saumatonta.

Asunnon myyjä

Minnan kanssa oli ensimmäisestä puhelinkeskustelusta lähtien helppo ja mukava asioida, aikataulujen sopiminen sujui vaivattomasti lyhyelle aikajanalle. Kohde tapaamisessa asioiden läpikäyminen ja keskustelu sujui mukavasti, tapaamisessa sain tarpeeksi tietoa myynti prosessista, sovitut dokumentit sain saman päivän aikana tutustumista ja allekirjoitusta varten sekä huoneiston valokuvaus sovittiin tulevan viikon alkuun. Toiminta oli ammattimaista ja ystävällistä.

Asunnon ostaja

Aikataulut ja kaikki kauppaan liittyvät asiat sujuivat mutkattomasti.

Asunnon myyjä

Halusimme antaa sinulle vielä kirjallisesti palautetta hyvästä työstäsi Kylmäkoskella. Toivoimme välittäjältä erityisesti täsmällisyyttä, tavoitettavuutta ja tehokkuutta. Ylitit kaikki odotuksemme ja lopputulos puhuu puolestaan. Myynti sujui nopeasti ja tyylillä. Kiitos!

Asunnon ostaja

Kaupat syntyivät nopeasti ilman, että itse olisi tarvinnut turhaan murehtia asioista. Välittäjä vei ostoprosessin läpi asiallisesti ja helposti. Ostokokemuksesta jäi erittäin positiivinen olo.

Asunnon myyjä

Välittäjä muistutti meitä pikkuasioistakin. Tuntui, että hän todella paneutui yksityiskohtia myöten palvelemiseemme. Kysymyksiin tuli vastaus heti, tai lupaus palata asiaan myöhemmin ja lupaus piti - aina. Meidän viesteihin tuli aina kuitti. Tehokasta toimintaa eikä yhtään ajan hukkaa. Ei jäänyt toivomisen varaa. Sekin ilahdutti, että saimme kuvat itsellemme muistoksi myydystä kodistamme. Välittäjä ei tarjonnut pankin palveluja, koska tiesi, että emme tarvinneet rahoitusta asuntokauppaan. Asiallinen, kohtelias, tehokas ja huomaavainen Minna, yhteistyö kanssasi oli ilo!

Asunnon myyjä

Kaikki hoitui erittäin ammattimaisesti ja nopeasti. Nettimainos oli laadukas ja kuvat hyvät. Välittäjämme oli aktiivinen ja pyrki yhdessä kanssamme miettimään keinoja kohteen myymiseksi. Hänet tavoitti helposti ja hän vastasi nopeasti ja piti meidät koko ajan ajantasalla tilanteesta. En keksi mitään, mitä hän olisi voinut tehdä paremmin.

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa? Ota yhteyttä!

yrittäjä, toimitusjohtaja, kiinteistönvälittäjä, LKV, kaupanvahvistaja Minna Nyström
Minna Nyström, Kiinteistömaailma Tampere Pyynikki