yrittäjä, toimitusjohtaja, kiinteistönvälittäjä, LKV, kaupanvahvistaja Minna Nyströmyrittäjä, toimitusjohtaja, kiinteistönvälittäjä, LKV, kaupanvahvistaja Minna Nyström

100% asiakkaista suosittelee

Minna Nyström

yrittäjä, toimitusjohtaja, kiinteistönvälittäjä, LKV, kaupanvahvistaja

Kiinteistömaailma Tampere Klingendahl

minna.nystrom@kiinteistomaailma.fi

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa?

+35850 500 8860Soita minulle

Erityisosaaminen

Kuolinpesät, Omakotitalot, Kerros- ja rivitalot, Sijoitusasunnot, Perheasunnot

Kielitaito

suomi, ruotsi, englanti

Olen reipas ja sosiaalinen kiinteistönvälittäjä, jolla on kokemusta asuntokaupoista monelta näkökulmalta. 18 vuotta olen auttanut asiakkaitani asunnonvaihtoasioissa rahoituspuolella Tampereella, Akaassa ja Hämeenlinnassa, ollen mukana asuntokaupoissa, sekä alun rahoitusneuvotteluissa, että myös itse kaupan toteuttamisessa. Välitystyöstä minulla on 5 vuoden kokemus. Toimin myös julkisena kaupanvahvistajana. Olen ollut mukana perheemme kahden omakotitalon rakentamisessa suunnittelusta lopputöihin. Vapaa-aikani kuluu vaihtelevasti junnufutiksen kolmen K:n sekä moottoripyöräilyn, laskettelun ja juoksuharrastuksen parissa. Saatat löytää minut myös sotilaskodin vihreissä vaatteissa eri tilaisuuksista. Oletpa sitten ostamassa tai myymässä, soita ja anna kodinvaihtoasiasi luotettaviin käsiini. Teen sen mitä lupaan ja aina parhaani! Nähdään!

Asiakkaitteni antamaa palautetta

Asunnon ostaja

Asiantunteva ja sosiaalinen, informatiivinen, ystävällinen. Hänen kanssaan oli ilo asioida.

Asunnon ostaja

Minna on todellinen ammattilainen!

Asunnon myyjä

Erittäin asiantuntevaa palvelua lämminhenkisellä otteella!

Asunnon myyjä

Minna vaikutti asiantuntevalta ja tehokkaalta, annoin mielelläni asuntoni hänelle myytäväksi.

Asunnon myyjä

Välittäjä, Minna Nyström toimi erinomaisesti, hän hoiti sovitut asiat, ihan huippu välittäjä. Menestystä hänelle tulevaisuudessa!!!

Asunnon myyjä

Tilannetiedotus toimi hyvin ja sain paljon asiantuntijan vinkkejä. En ole aikoihin ollut myymässä asuntoa, joten ne olivat tarpeen.

Asunnon myyjä

Minna osasi ammattitaitoisesti valita oikean myyntitavan (tarjouskauppa), jolla saimme toiseen välitysliikkeeseen verrattuna huomattavasti paremman hinnan. Myös kaupat sujuivat nopeasti ja luotettavasti, vaikka itse en kaupantekotilaisuuteen paikalle päässytkään.

Asunnon myyjä

Asiat hoituivat ihmeen joustavasti ja nopeasti.

Asunnon myyjä

Kiitos, että välititte! Kohde oli myynnissä vuoden ja teillä puolet ajasta. Korona-ajan haasteista huolimatta kaupat toteutui ja koti myytiin. Loistavaa työtä! Iso kiitos koko porukalle!

Asunnon myyjä

Hinta-arvio asunnosta ja toteutunut kauppahinta olivat hyvin lähellä toisiaan.

Asunnon myyjä

Minna on todella ammattitaitoinen välittäjä, joka hoitaa kaiken kuten lupaa. Asunnon esittelytiedoista lähtien kaikki hoitui aivan viimeisen päälle. Olen erittäin tyytyväinen saamaani palveluun ja kääntyisin Minnan puoleen välitysasioissa koska tahansa uudelleen.

Asunnon ostaja

Mielettömän nopea Minna oli vastaamaan soittopyyntöihini ilmoittaessani kinnostukseni kohteeseen-taisi olla vapaa-ajallansa...Kaikki järjestyi samontein,selkeästi,luotettavasti ja asenne oli kiinnostunut innostunut ja iloinen ja palvelualtis <3

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa? Ota yhteyttä!

yrittäjä, toimitusjohtaja, kiinteistönvälittäjä, LKV, kaupanvahvistaja Minna Nyström
Minna Nyström, Kiinteistömaailma Tampere Klingendahl