Minna Nyström
Lisää minusta (Bio)
Kirjoituksia
Yhteystiedot
yrittäjä, toimitusjohtaja, kiinteistönvälittäjä, LKV, kaupanvahvistaja Minna Nyströmyrittäjä, toimitusjohtaja, kiinteistönvälittäjä, LKV, kaupanvahvistaja Minna Nyström

100% asiakkaista suosittelee

Minna Nyström

yrittäjä, toimitusjohtaja, kiinteistönvälittäjä, LKV, kaupanvahvistaja

Kiinteistömaailma Tampere Klingendahl

minna.nystrom@kiinteistomaailma.fi

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa?

+35850 500 8860Soita minulle

Erityisosaaminen

Perheasunnot, Kerros- ja rivitalot, Arvoasunnot, Omakotitalot, Kuolinpesät

Kielitaito

suomi, ruotsi, englanti

Olen reipas ja sosiaalinen kiinteistönvälittäjä, jolla on kokemusta välitystyöstä monelta näkökulmalta. Sanotaan, että työ tekijäänsä opettaa, niin se tekeekin, sen lisäksi välittäjän on tärkeää kouluttaa itseään koko ajan omaehtoisesti. LKV-pätevyys ja ajatasainen tieto välitystoiminnasta (asunto-, laki- ja rahoitusasiat) ovat todella tärkeitä asioita hyvän välitystavan ylläpitämiseksi. 18 vuotta olen auttanut asiakkaita asuntorahoituksen ja sijoittamisen merkeissä eri pankeissa Tampereella, Akaassa ja Hämeenlinnassa. Välitystyön aloitin jo 90-luvulla ja palasin takaisin unelmatyöhöni pian 3 vuotta sitten. Välittäjän työstä minulla on yhteensä 7 vuoden kokemus. Toimin myös julkisena kaupanvahvistajana. Olen ollut mukana perheemme kahden omakotitalon rakentamisessa suunnittelusta lopputöihin. Vapaa-aikani kuluu vaihtelevasti perheeni kolme teinin, yhdistystoiminnan, laskettelun ja juoksuharrastuksen parissa. Maanpuolustusharrastusten myötä saatat nähdä minut sotilaskodin vihreissä vaatteissa eri tilaisuuksissa. Saatat myös tavata minut maastokuosiin pukeutuneena kertausharjoituksissa. Kiinteistömaailman brändi, osaavat kollegat ja erinomaiset työvälineet auttavat minua menestyksekkäässä välittämisessä. Työssäni minulle on erityisen tärkeää kuunnella asiakkaita huolellisesti ja tehdä töitä tinkimättömästi heidän eteensä. Oletpa sitten ostamassa tai myymässä, soita ja anna kodinvaihtoasiasi luotettaviin käsiini. Reservin kapteenina voin taata, että teen sen mitä lupaan ja aina parhaani!

Asiakkaitteni antamaa palautetta

Asunnon ostaja

Asiantunteva ja sosiaalinen, informatiivinen, ystävällinen. Hänen kanssaan oli ilo asioida.

Asunnon ostaja

Minna on todellinen ammattilainen!

Asunnon myyjä

Erittäin asiantuntevaa palvelua lämminhenkisellä otteella!

Asunnon myyjä

Minna vaikutti asiantuntevalta ja tehokkaalta, annoin mielelläni asuntoni hänelle myytäväksi.

Asunnon myyjä

Välittäjä, Minna Nyström toimi erinomaisesti, hän hoiti sovitut asiat, ihan huippu välittäjä. Menestystä hänelle tulevaisuudessa!!!

Asunnon myyjä

Tilannetiedotus toimi hyvin ja sain paljon asiantuntijan vinkkejä. En ole aikoihin ollut myymässä asuntoa, joten ne olivat tarpeen.

Asunnon myyjä

Minna osasi ammattitaitoisesti valita oikean myyntitavan (tarjouskauppa), jolla saimme toiseen välitysliikkeeseen verrattuna huomattavasti paremman hinnan. Myös kaupat sujuivat nopeasti ja luotettavasti, vaikka itse en kaupantekotilaisuuteen paikalle päässytkään.

Asunnon myyjä

Asiat hoituivat ihmeen joustavasti ja nopeasti.

Asunnon myyjä

Kiitos, että välititte! Kohde oli myynnissä vuoden ja teillä puolet ajasta. Korona-ajan haasteista huolimatta kaupat toteutui ja koti myytiin. Loistavaa työtä! Iso kiitos koko porukalle!

Asunnon myyjä

Hinta-arvio asunnosta ja toteutunut kauppahinta olivat hyvin lähellä toisiaan.

Asunnon myyjä

Minna on todella ammattitaitoinen välittäjä, joka hoitaa kaiken kuten lupaa. Asunnon esittelytiedoista lähtien kaikki hoitui aivan viimeisen päälle. Olen erittäin tyytyväinen saamaani palveluun ja kääntyisin Minnan puoleen välitysasioissa koska tahansa uudelleen.

Asunnon ostaja

Mielettömän nopea Minna oli vastaamaan soittopyyntöihini ilmoittaessani kinnostukseni kohteeseen-taisi olla vapaa-ajallansa...Kaikki järjestyi samontein,selkeästi,luotettavasti ja asenne oli kiinnostunut innostunut ja iloinen ja palvelualtis <3

Asunnon myyjä

Kiitos Minna! Aktiivista, asiantuntevaa ja välittävää palvelua!

Asunnon ostaja

Asianmukaista ja laadukasta palvelua, vaikea keksiä parannettavaa.

Asunnon ostaja

Mielestäni kaikki meni hienosti, yllätyin kuinka kätevä oli sähköinen kaupanteko. En osaa sanoa mitä voisi paremmin tehdä. Hyvin hoiti asiat.

Asunnon myyjä

Kaikki meni ja sujui niin hyvin, että en olisi osannut toivoa mitään parempaa. Todella asiantuntevaa ja avuliasta toimintaa. Ylitti kaikinpuolin odotukseni koko asunnonmyynti prosessista. Olen todella tyytyväinen ja jos koskaan tarvetta tulee myynnille/ostolle, niin tiedän mitä toimistoa käytän!

Asunnon ostaja

Kaikki meni aivan loistavasti. Olisipa aina näin helppoa.

Asunnon ostaja

Kysymyksiini vastattiin heti kun se oli mahdollista. Asioita selvitettiin sitä mukaa kun niille esiintyi tarvetta. Välittäjä oli avoin, rehellinen ja minulla oli vahva tunne että olen asiakkaana tarinan päähenkilö. Kiitos!

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa? Ota yhteyttä!

yrittäjä, toimitusjohtaja, kiinteistönvälittäjä, LKV, kaupanvahvistaja Minna Nyström
Minna Nyström, Kiinteistömaailma Tampere Klingendahl