myyntineuvottelija, KiLAT Minna-Liisa Mäkisalomyyntineuvottelija, KiLAT Minna-Liisa Mäkisalo

100% asiakkaista suosittelee

Minna-Liisa Mäkisalo

myyntineuvottelija, KiLAT

Kiinteistömaailma Tampere Klingendahl

minna-liisa.makisalo@kiinteistomaailma.fi

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa?

0505008855Soita minulle

Erityisosaaminen

Kerros- ja rivitalot, Yksiöt ja kaksiot, Perheasunnot

Kielitaito

suomi, englanti

Olen kokenut myynnin, asiakaspalvelun ja ajankäytön ammattilainen, käärin hihat ja ryhdyn hommiin. Autan sinua sekä ystäviäsi mielelläni asunnon myynnissä ja uuden kodin etsimisessä. Vahva palvelu orientoituminen, rehellisyys sekä asiakas-suhteen luottamuksellisuus ovat työskentelyni perusta. Vuodet asiakaspalvelussa on antanut valmiuksia kuunnella asiakasta sekä hänen toiveitaan. Vapaa-aikana mäyräkoira ja mopsi pojat pitävät huolen, että lenkkeily hoidetaan säällä kuin säällä. Mieheni innostamana minut löytää talvi-iltaisin Kaukajärven avantouimalasta, sekä kesäisin auringon noustessa upeasta Kalevan maauimalastamme. Ota rohkeasti yhteyttä tai ”vedä hihasta” jos tapaamme avannossa tai auringon noustessa maauimalassa, jutellaan rauhassa kuinka voisin olla sinulle avuksi asuntoasioissasi.

Asiakkaitteni antamaa palautetta

Asunnon myyjä

Minna-Liisalla on aikaa ja halua kuunnella asiakasta. Hän antaa perusteltuja vaihtoehtoja, joista asiakas saa itse valita hänelle sopivimman. Ensikertalaiselle tulee luottavainen olo: tässä voi käydä hyvinkin.

Asunnon myyjä

Yheyden pito oli todella hyvä ja yllätyin todella positiivisesti kuinka nopeasti asunto meni kaupaksi :) Minna-Liisasta näki että oli innostunut ja energinen. Sen mitä lupasi sen myös teki. Hyvä työssään, voin kyllä suositella kaikille :)

Asunnon myyjä

Loistavat kuvat ja palvelu sitäkin parempaa.

Asunnon myyjä

Kaikki sujui erittäin hyvin ja vaivattomasti!

Asunnon ostaja

Your broker kindly helped us to find our desired home. She was very expert, kind and helpful with every step of buying the apartment.

Asunnon myyjä

Minna-Liisa Mäkisalo on hyvin miellyttävä henkilö! Välittää ammattitaitoa ja luottamista! Juuri nyt en voi sanoa mitään negatiivistä Kiinteistömaailmasta ja se on Minna-Liisan ansiosta! PS. Välittäjä EI tiennyt tulostamme etukäteen: löysimme osoitteen netiltä ja tulimme tapaamiseen odottamatta!

Asunnon myyjä

Koko kauppaprosessi eteni joustavasti asiantuntemuksella.

Asunnon ostaja

Välittäjä vastasi hyvin puheluihin ja piti itse yhteyttä aktiivisesti. Olimme ensiasunnon ostajia ja kysymyksiä oli paljon, mutta niihin vastattiin asiallisesti ja hyvin!

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa? Ota yhteyttä!

myyntineuvottelija, KiLAT Minna-Liisa Mäkisalo
Minna-Liisa Mäkisalo, Kiinteistömaailma Tampere Klingendahl