kiinteistönvälittäjä, LKV Klaus Tähtinenkiinteistönvälittäjä, LKV Klaus Tähtinen

100% asiakkaista suosittelee

Klaus Tähtinen

kiinteistönvälittäjä, LKV

Kiinteistömaailma Tampere Hämeenkatu

klaus.tahtinen@kiinteistomaailma.fi

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa?

050 597 1547Soita minulle
Katso esittelyvideoni - Klaus Tähtinen
Katso esittelyni

Erityisosaaminen

Perheasunnot, Omakotitalot

Myydyt kohteet

29

Viimeisen 12 kuukauden aikana olen myynyt 29 kohdetta. Ota yhteyttä kun haluat keskustella oman asuntosi myynnistä.

Tervehdys! Olen kuunteleva ja korrekti, LKV-pätevä Tamperelainen kiinteistönvälittäjä. Taustaltani asiakaspalveluun monipuolisesti perehtynyt myynnin ja markkinoinnin ammattilainen. Koulutukseni antaa hyvän valmiuden asunnon ostajalle tärkeiden tekijöiden tunnistamiseen ja hyvään vuorovaikutukseen. Jos olet myymässä tai ostamassa asuntoa käänny puoleeni. Suositukset ja palaute sen kertoo - otan asiasi varmasti omakseni ja hoidan huolella asiat maaliin saakka!

Asiakkaitteni antamaa palautetta

Asunnon myyjä

Tyytyväiseksi sai Klaus :) En keksi mitään parannettavaa! On ilo asioida ammattitaitoisen välittäjän kanssa, joka aidosti kuunteli toiveitamme. Lisäksi meille jäi tunne, että Klaus oli meidän puolella ja sitä arvostamme todella paljon!

Asunnon myyjä

Välittäjä Klaus Tähtinen sai meidän luottamuksen ensimmäisessä tapaamisessa, jonka jälkeen luotimme koko Kiinteistömaailman toimintaan. Klaus oli meille Kiinteistömaailman kasvot ja hänen tapansa hoitaa asiaamme oli erinomainen. Ja jos tulevaisuudessa lähdemme asuntokaupoille, niin toivon että Klaus ehtii auttaa meitä myös silloin:)

Asunnon ostaja

Ostajan näkökulmasta kaikki sujui erittäin hyvin ensimmäisestä näytöstä kaupantekoon. Saimme ripeää palvelua ja kaiken tarvitsemamme tiedon ajallaan. Välittäjä oli empaattinen ja ammattitaitoinen.

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa? Ota yhteyttä!

kiinteistönvälittäjä, LKV Klaus Tähtinen
Klaus Tähtinen, Kiinteistömaailma Tampere Hämeenkatu