Oletko tekemässä meidän kanssa asuntokauppaa ja koet, että asunto kaipaa remonttia?

Kiinteistömaailman yhteistyökumppani Tähtiremontit tarjoaa avaimet käteen-remonttipalvelut ja meidän asiakkaana saat remonteista -20% alennusta.

Kysy lisää välittäjältäsi!

Kauppojen yhteydessä on oiva aika suunnitella ja toteuttaa remontti, oli se sitten pelkkä väliovien vaihto tai koko asunnon uudistus. Tähtiremontit palvelevat kaikissa kodin sisäremonttiasioissa sinua! Tähtiremontit on Suomen suurin sisäremonttien tekijä ja palveluumme kuuluvat kaikki remontin vaiheet aina sisustussuunnittelusta taloyhtiöilmoitusten tekoon ja ammattitaitoisesta asennuksesta remonttijätteiden kierrätykseen saakka. Tähtiremonttien kautta hoituvat myös lakisääteiset asbestikartoitukset, sekä niihin liittyvät työt.

Tähtiremontit ja asiakas tekevät sopimuksen remontista. Remontti toteutetaan sovitusti avaimet käteen-palveluna. Maksat laskun remontista vasta kun työ on tehty! Mutkatonta, eikö vain

Kiinteistömaailman ja Tähtiremonttien yhteistyö on käynnissä seuraavilla paikkakunnilla: 
Espoo, Helsinki, Hyvinkää, Hämeenlinna, Järvenpää, Jyväskylä, Kangasala, Kauniainen, Kerava, Kirkkonummi, Lahti, Nokia, Nurmijärvi, Porvoo, Riihimäki, Sipoo, Söderkulla, Tampere, Turku, Tuusula ja Ylöjärvi.

P.S. Muistathan, että remonteista saa kotitalousvähennyksiä jopa 4500 € / kotitalous / vuosi.

Tutustu esitteeseen tästä>>