951203h-6hHansaksenkuja 7, Söderkulla, 01150

Asunto Oy Sipoon Inkerinpähkinä

484 000 €Hinnat alkaen
Uudiskohde - Asunto Oy Sipoon InkerinpähkinäUudiskohde
Esittely
Huoneistot

ENNAKKOMARKKINOINNISSA!

Tervetuloa Sipoon Inkerinpähkinään!

Luonnonkauniista Söderkullasta löytyy peruspalvelut läheltä mm. kolme ruokakauppaa, kaksikieliset koulut, apteekki, hammaslääkäri, eläinlääkäri, bussiyhteydet Porvooseen ja Helsingin keskustaan sekä vuoden 2023 alusta uusi terveysasema palveluineen.

Söderkullasta löytyy myös kattavat urheilumahdollisuudet niin kesään kuin talveenkin sekä kovemmille urheilijoille kuntoportaat ja oma frisbeegolfrata!

Asunto Oy Sipoon Inkerinpähkinässä asut lähellä palveluita täysin uudessa ja laadukkaista materiaaleista valmistetussa taloyhtiössä. Tässä taloyhtiössä on rakenteilla yhteensä 12 huoneistoa, joista neljä yhdessä kerroksessa ja kahdeksan kahdessa kerroksessa. Eri osakesarjoilla löytyy yhteensä 21 autokatospaikkaa. Asukkaiden käytössä ovat huoneistoon kuuluvat kellarivarastot ja taloyhtiön oma kuntosali.

Omalla tontilla olevan taloyhtiön arvioitu valmistumisaika on vuoden 2023 kesän loppussa. Autokatoksen katolle tulee aurinkopaneelit. Kattovedet ohjataan säiliöön asukkaiden käyttöön mm. pihojen kasteluvedeksi.

Tilava keittiö rakennetaan laadukkaista materiaaleista. Kylpyhuoneeseen asennetaan valmiiksi kuivaava pyykinpesukone tai pyykkitorni.

100 M internet yhteys on valmiina kaikissa huoneistoissa ja käyttömaksu sisältyy vastikearvioon.

Sipoon Inkerinpähkinä tarjoaa uusia, toimivia ja laadukkaita asuntoja koko perheelle!

(Kaikki annettu tieto on yleisluontoista ja perustuu 14.9.2022 valmiina olevaan tietoon. Rakentaja pidättää oikeuden kaikkiin muutoksiin).

Rakennus Laprip OyLogo laprip 2

Olemme Etelä-Suomen alueella vuodesta 1999 toiminut rakennusalan perheyritys. Tarjoamme laadukkaita palveluja kodin ostajille, yrityksille ja julkiselle sektorille.

Kaikessa rakentamisessa ja palvelussa laatutavoitteemme on yleisten rakentamisen laatustandardien ylittäminen. Laadukas lopputulos perustuu luotettavaan palveluun, huolelliseen työskentelyyn ja laadunvalvontaan sekä sovittujen aikataulujen noudattamiseen.

Työmme laatu perustuu myös laadukkaisiin materiaaleihin sekä henkilökuntamme ja aliurakoitsijoiden sujuvaan yhteistyöhön ja erittäin vähäiseen vaihtuvuuteen sekä sujuvaan ja turvalliseen asuntokauppaan. Joustavien Laprip-sopimusten ansiosta vältytään usein turhalta välimuutolta tai kahden asunnon loukolta. Laatumme mittari on tyytyväinen asiakaskunta.

Kohteisiin, jonka energialuokitus on A tai B Green mortgage banner
tai kohteella on pohjoismainen Joutsenmerkki,
voi hakea Danske Bankin vihreää asuntolainaa.

Ota yhteyttä

Tee varauspyyntö

Välittäjä ottaa sinuun yhteyttä ajankohtaisen varaustilanteen osalta varaussopimuksen tekemiseksi.