47.564.52h-3hHöyrymyllyntie 6, Oulu, 90520

Asunto Oy Satamarannan Jahti

167 780 €Hinnat alkaen
Uudiskohde - Asunto Oy Satamarannan JahtiUudiskohde
Esittely
Huoneistot

MUUTTOVALMIS JOULUKUUSSA! Varaa nopeasti oma esittelysi ja osta omasi, viimeisiä viedään.
Mahdollista päästä katsomaan valmista esittelyhuoneistoa!

Tervetuloa Oulun Satamarannan Jahtiin.

Kävelet Toppilansalmen rantaa hyvin hoidettua ulkoiluväylää pitkin. Ympärilläsi on upeita näkymiä ja kauniita valoja. Vasemmalla lipuu kaunis Toppilansalmi. Valonsäteet salmella kulkevat ohitsesi kohti merta, auringonlasku värittää taivaan.

Vähän ennen Toppilansalmen yli kaartuvaa, kaunista valaistua siltaa, on uusi kotisi. Se hohtaa valkoisena ja kauniina punatiilisten rakennusten korostamana täydentäen ja viimeistellen Satamarannan ilmeen. Ihailet uuden kotisi upeaa muotoilua ja nautit ympäristöstä.

Tähän 4-kerroksiseen kerrostaloon valmistuu kauniita, luonnollisen valoisia huoneistoja yksiöistä neljän huoneen avariin koteihin. Lämmitysmuotona on kaukolämpö vesikiertoisella lattialämmityksellä.

Arvostettu Toppilansalmen alue on kehittynyt nopeasti ja sieltä löytyy kattavat palvelut ja loistavat kulkuyhteydet. Läheltä löytyy myös Nallikarin upeat maastot ja uimaranta. Keskustaan pääset nopeasti vaikka pyöräillen salmen rantaa pitkin torille.

Autohallista voi ostaa autohallipaikan erillisellä osakkeella.

Osta omasi nopeasti! Me Kiinteistömaailmassa teemme kodinvaihdostasi vaivatonta ja myymme nykyisen kotisi, pääset suunnittelemaan uutta tai suoraan muuttamaan uuteen upeaan kotiisi.

Soita tai varaa henkilökohtainen tapaaminen.

Ota yhteyttä

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!