27.588.51h-4hHöyrymyllyntie 6, Oulu, 90520

Asunto Oy Satamarannan Jahti

110 850 €Hinnat alkaen
Uudiskohde - Asunto Oy Satamarannan JahtiUudiskohde
Esittely
Huoneistot

Tervetuloa Oulun Satamarannan Jahtiin.

On kaunis kesäilta. Kävelet Toppilansalmen rantaa hyvin hoidettua ulkoiluväylää pitkin. Ympärilläsi on kasvavia puita ja vihreää nurmea. Vasemmalla liplattaa kaunis Toppilansalmi. Pieni vene puksuttaa salmella ohitsesi kohti merta, linnut laulavat, auringonlasku värittää taivaan.
Vähän ennen Toppilansalmen yli kaartuvaa, kaunista valaistua siltaa, on uusi kotisi. Se hohtaa valkoisena ja kauniina punatiilisten rakennusten korostamana täydentäen ja viimeistellen Satamarannan ilmeen. Ihailet uuden kotisi upeaa muotoilua ja nautit ympäristöstä.

Asunto Oy Satamarannan Jahti valmistuu aivan Toppilansalmen rantaan alkuvuonna 2022. 4-kerroksiseen kerrostaloon valmistuu kauniita, luonnollisen valoisia huoneistoja yksiöistä neljän huoneen avariin koteihin. Lämmitysmuotona on kaukolämpö vesikiertoisella lattialämmityksellä.

Valitsemalla kotisi nyt, voit suunnitella mieleisesi kodin erinomaiselta paikalta. Valittavanasi on kaksi kaunista materiaalityyliä, Wave tai Wood. Kumpikin nimensä mukaisesti hyvin luonnonläheisiä materiaaleineen.

Arvostettu Toppilansalmen alue on kehittynyt nopeasti ja sieltä löytyy kattavat palvelut ja loistavat kulkuyhteydet. Palvelut lisääntyvät edelleen kehittyvän alueen myötä. Läheltä löytyy myös Toppilansaaren ja Nallikarin upeat maastot ja uimaranta. Keskustaan pääset nopeasti vaikka pyöräillen salmen rantaa pitkin Torille.

Autohallista voi ostaa autohallipaikan erillisellä osakkeella.

Varaa omasi nopeasti! Me Kiinteistömaailmassa teemme kodinvaihdostasi vaivatonta ja myymme nykyisen kotisi, pääset suunnittelemaan uutta tai suoraan muuttamaan uuteen upeaan kotiisi.

Soita tai varaa henkilökohtainen tapaaminen, niin kerromme sinulle lisää!

Ota yhteyttä

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!