Myyntineuvottelija, KiLAT Rainer EriksenMyyntineuvottelija, KiLAT Rainer Eriksen

91% asiakkaista suosittelee

Rainer Eriksen

Myyntineuvottelija, KiLAT

Kiinteistömaailma Rovaniemi

rainer.eriksen@kiinteistomaailma.fi

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa?

+358444 250 255Soita minulle

Erityisosaaminen

Rantakohteet, loma-asunnot ja -kiinteistöt, Kerros- ja rivitalot, Omakotitalot, Tontit, Uudiskohteet

Hei, olen kotoisin Lapista Utsjoelta. Sieltä minulle on tarttunut mukaan positiivisuus ja periksiantamaton elämänasenne. Myyntityöstä minulla on pitkä ja vahva työkokemus, vahvuuksiani ovat hyvät asiakaspalvelutaidot ja rehellisyys. Oli sitten kyseessä oman kodin myynti tai osto, voimme yhdessä etsiä sinulle sopivat ratkaisut. Paras palkinto työstäni on tyytyväinen asiakas!

Asiakkaitteni antamaa palautetta

Asunnon myyjä

Tehokkuus varmaan on hyvä asia, mutta tärkeämpää minulle on se, että välittäjä on aidosti kiinnostunut asiakkaastaan. Aito kiinnostus asiakasta kohtaan luo turvallisuuden tunnetta asunnon myyjälle. Rainer on tällainen henkilö.

Asunnon myyjä

Rainer oli kyllä erittäin hyvä välittäjä. Yhteydenpito oli säännöllistä ja kaupat syntyi melko nopeasti! Ammattitaitoinen ja hyvä välittäjä! Suosittelen!

Asunnon myyjä

Hei kiitos, Rainerin kanssa oli ilo asioida. Asuntomme myynti sujui nopeasti. Rainerin tapa toimia oli asiakaslähtöistä ja mutkatonta, voin suositella:)

Asunnon ostaja

Sain Rainer Erikseniltä erinomaista palvelua. Hän oli varsin ammattitaitoinen ja ymmärsi ja tuki myös minua tämän ison päätöksen aikana. Hänellä oli aina aikaa hoitaa asiaa kanssani.

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa? Ota yhteyttä!

Myyntineuvottelija, KiLAT Rainer Eriksen
Rainer Eriksen, Kiinteistömaailma Rovaniemi