myyntineuvottelija, KiLAT Mika Kauttiomyyntineuvottelija, KiLAT Mika Kauttio

98% asiakkaista suosittelee

Mika Kauttio

myyntineuvottelija, KiLAT

Kiinteistömaailma Rovaniemi

mika.kauttio@kiinteistomaailma.fi

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa?

+358444 250 267Soita minulle

Erityisosaaminen

Omakotitalot, Sijoitusasunnot, Uudiskohteet, Kerros- ja rivitalot

Kielitaito

suomi, englanti

Myydyt kohteet

76

Viimeisen 12 kuukauden aikana olen myynyt 76 kohdetta. Ota yhteyttä kun haluat keskustella oman asuntosi myynnistä.

Olen Kemijärveltä kotoisin, mutta asunut Rovaniemellä jo yli 20 vuotta, joten Rovaniemestä on tullut minun koti. Rovaniemellä on hyvä elää ja tähän paikkaan on helppo ihastua. Toimin asiakaslähtöisesti ja teen töitä sinua varten. Toteutetaan asuntounelmasi yhdessä! Tämä ajatus ohjaa toimintaani ja olen valmis laittamaan itseni likoon sinun tavoitteita ja unelmia varten. Omaan laajan tuttavapiirin harrastusteni ja aiempien töideni kautta, joten minun kautta sinulla on loistava mahdollisuus löytää juuri se oikea ostaja asunnollesi.

Asiakkaitteni antamaa palautetta

Asunnon ostaja

Kiitokset Mika Kauttiolle erittäin hyvästä ja asiantuntevasta työstä ja kaikesta avusta ostaessamme asuntoa hänen avullaan. Hän jaksoi vastata "tyhmiinkin" kysymyksiini ja huumorintajunsa ei pettänyt hulluimpienkaan kommenttieni kohdalla . Suosittelemme häntä kaikille asunnon ostajille, sillä hän jaksoi pitää yhteyttä ja ilmoitti koko ajan missä ollaan menossa oston suhteen .Kiitos

Asunnon myyjä

Kun olimme laittamassa asuntoamme myyyntiin, pohdimme hoidammeko myynnin itse vai annammeko ammattilaisen hoitaa homman. Päädyimme kiinteistömaailman välittäjään. Halusimme meille helpot ja vaivattomat kaupat kiireisen arjen keskellä. Kiinteistömaailman kanssa kaikki sujui nopeasti ja paljon helpommin kuin osasimme odottaa. Meidän ei tarvinnut huolehtia mistään myyntiin liittyvästä. Välittäjä piti aktiivisesti yhteyttä meihin ja olimme koko ajan ajan tasalla, missä mennään myynnin suhteen. Meitä tyydyttävän tarjouksen saatuamme kävimme allekirjoittamassa kauppakirjat ja hoidamme muuton. Asunnon myynti lunasti odotuksemme vaivattomuuden suhteen ja saimme varmasti paremman kauppahinnan, kuin olisimme itse saaneet.

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa? Ota yhteyttä!

myyntineuvottelija, KiLAT Mika Kauttio
Mika Kauttio, Kiinteistömaailma Rovaniemi