57722h-3hVaaralantie 2, Rovaniemi, 96900

Asunto Oy Rovaniemen Vaaralantie 2

198 000 €Hinnat alkaen
Uudiskohde - Asunto Oy Rovaniemen Vaaralantie 2Uudiskohde
Esittely
Huoneistot

Asunto Oy Rovaniemen Vaaralantie 2

Nyt on tarjolla todellista karkkia ensiasunnon ostajalle tai pariskunnalle, joka haluaa omakotitalosta helpompaan asumiseen. Tarjolla on todellista laatua ja mietittyjä ratkaisuja.

Olohuoneen korkeista ikkunoista avautuu näkymä kangasmetsään. Ovet liukuu kevyellä hipaisulla syrjään ja pääset astumaan isolle terassille. Etupiha on asfalttia ja takapihalle tulee kunttaa. Helppoa huoletonta ja turvallista.

Kolme huoneistoista on tilavia kolmioita ja neljä on kaksioita. Mahdollisuus autokatospaikkaan tai avopaikkaan talon päässä. Tämä kokonaisuus valmistuu kesäkuun alussa.

Asunto Oy Rovaniemen Vaaralantie 2 sijaitsee uudella kehittyvällä asuinalueella Nivavaaran itäisessä osassa, lähellä Vaaralan kaupunginosaa. Alue on tunnettu luonnonläheisenä alueena, jossa maasto on kaunista kangasmetsää.

Rinnettä ylöspäin mentäessä maasto vaihtuu kallioiseksi avaraksi metsäksi, joka tarjoaa mahtavat maisemat ja lenkkeilymaastot monenlaiselle liikkujalle. Jos harrastat reippaita kävelylenkkejä, polkujuoksua, metsässä samoilua tai vaikkapa maastopyöräily, tämä asuinympäristö on sinun arjen paratiisi. Koiran kanssa ei tarvitse lenkkeillä aina samoja reittejä, sillä edessä on valinnan runsaus.

Rauhallisena asuinalueena Vaaralantie on oiva valinta myös lapsiperheille. Pyörätietä pitkin pääsee turvallisesti kahden kilometrin päässä olevaan koulukeskukseen. Keskuksessa sijaitsee päiväkodin lisäksi esiopetus ja peruskoulun kaikki luokka-asteet. Asuinalueen läheltä menevät niin kelkkareitti kuin hiihtoladut.

Palvelut:

- lähikauppa 2 km                             - hypermarket 5,7 km
- Nivavaaran ala-aste 2 km             - apteekki 5,7 km
- Napapiirin ylä-aste 2 km               - terveyskeskus 5,7 km
- päiväkoti 2 km                                 - lentoasema 6 km
- uimaranta 2,5 km                            - keskusta 8 km

Kohteisiin, jonka energialuokitus on A tai BGreen mortgage banner
tai kohteella on pohjoismainen Joutsenmerkki,
voi hakea Danske Bankin vihreää asuntolainaa.

Ota yhteyttä

Tee varauspyyntö

Välittäjä ottaa sinuun yhteyttä ajankohtaisen varaustilanteen osalta varaussopimuksen tekemiseksi.