27441h-2hVeitikantie 2-8, Rovaniemi, 96100

Asunto Oy Rovaniemen Lapin Kansa

113 400 €Hinnat alkaen
Uudiskohde - Asunto Oy Rovaniemen Lapin KansaUudiskohde
Esittely
Huoneistot
Rovaniemen Lapin Kansa

Legendaarinen Lapin Kansan toimitalo on poissa!

Huoli pois, talo on purettu mutta paikan historia säilyy. Tilalle rakennetaan uusi ja upea Asunto Oy Rovaniemen Lapin Kansa.

Vanhan toimitalon tilalle rakennetaan uusi hieno asuinkerrostalo kokonaisuus.
Ensimmäiseen vaiheeseen tulee 47 huoneistoa ja kun kokonaisuus on valmis, niin toimitalon tilalle on rakennettu kaikkiaan 150 uutta nykyaikaista huoneistoa.

Tästä upeasta 5-kerroksisesta kokonaisuudesta tulee hieno maamerkki etelän suunnasta kaupunkiimme saapuville. Veitikantien länsipää on käytännössä kaupunkimme keskustassa, kaksi ylikulkusiltaa vie rautatien yli keskustaan tai torille muutamassa minuutissa kävellen tai pyöräillen.

Sijainti kokonaisuudelle on erinomainen, lähellä keskustaa, lähellä yliopistoa, lähellä eteläkeskusta eli sopivasti kaiken keskellä.

 


 

Ensimmäinen vaihe rakennetaan aivan Veitikantien päähän, taloon tulee asuntoja 27m² yksiöstä – 44m² kaksioon. Asuntoja löytyy siis omaan tai sijoituskäyttöön.
Autoja säilytetään hallissa, tallissa tai pihalla.

Suunnittelussa on otettu arvokkaasti huomioon Lapin Kansan pitkä historia tällä paikalla. Miten, se sinun pitää tulla kysymään meiltä?

Rakentaminen on alkanut purkutöillä ja valmista on syyskuussa 2020. Tämä erinomainen kokonaisuus seisoo vakaasti omalla tontilla.

Katso myynnissä olevat asunnot tästä >> 

Ota yhteyttä

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!