52522h-2hKivikatu 22, Rovaniemi, 96400

Asunto Oy Rovaniemen Kiviloiste

252 000 €Hinnat alkaen
Uudiskohde - Asunto Oy Rovaniemen KiviloisteUudiskohde
Esittely
Huoneistot

Kauniita kerrostalokoteja Rovaniemen Katajarantaan

Asunto Oy Rovaniemen Kiviloiste rakennetaan arvostetulle alueelle Rovaniemen Katajarantaan. Tämän upean talon rakentaminen on aloitettu ja se tulee sijaitsemaan Ilvespolun ja Kivikadun risteyksessä, osoitteessa Kivikatu 22.


Kivikatu on kokenut viime vuosina ison muutoksen, kun vanhoja taloja on purettu ja tilalle on rakennettu uusia pienkerrostaloja. As Oy Rovaniemen Kiviloiste tulee edustamaan modernia suunnittelua ja erottuu edukseen monilla tavoin. Tässä talossa on HISSI. Talo rakennetaan omalle tontille, joka sijaitsee loivassa rinteessä. Arkkitehti on suunnitellut huoneistoihin isot ikkunat, jotka tuovat huoneistoihin runsaasti valoa. Pohjaratkaisut ovat harkittuja ja tarkoin mietittyjä. Laadukkuus ja helppous ovat olleet suunnittelun keskiössä. Tässä talossa toteutetaan täysin uudenlainen konsepti, pääset ostajana valitsemaan halutessasi kaiken sisustuksen. Valmiiksi mietityt ratkaisut toteutetaan korkealaatuisilla materiaaleilla.


Tämä talo on ajateltu omistusasunnoiksi, joissa urheilullinen ihminen/pariskunta elää laadukasta elämää lähellä Ounasvaaran harrastusmahdollisuuksia. Talon suunnittelussa on otettu huomioon myös liikuntarajoitteisille vaivaton liikkuminen hissin ja tilaratkaisujen puolesta.


Nämä asunnot ovat tarkoitettu pitkäaikaiseen asumiseen. Talon yhtiöjärjestykseen on kirjattu kielto lyhytaikaisesta majoittamisesta. Tutustu taloon ja mieti keksitkö jonkin syyn miksi et voisi miettiä asumista juuri tässä upeassa talossa.

Ota yhteyttä

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!