4.8854h-4hPäivöläntie 25, Riihimäki, 11120

Asunto Oy Piharatamo, Riihimäki

1 500 €Hinnat alkaen
Uudiskohde - Asunto Oy Piharatamo, RiihimäkiUudiskohde
Esittely
Huoneistot
Piharatamo ulko 2

ELÄMISEN HELPPOUTTA TÄYDENPALVELUN ASUNNOISSA

Nykyaikainen ja tyylikäs Täydenpalvelun As Oy Piharatamo rakentuu lähelle peruspalveluja ja hyviä kulkuyhteyksiä. Uramon uusi alakoulu rakentuu noin 600 metrin päähän, yläkoulu ja lähin ruokakauppakin löytyvät lähes saman matkan päästä. Päiväkoteja alueella on useita ja sairaalakin on lähellä.

Sievitalo

 

As Oy Piharatamo tarjoaa jokaiseen elämäntilanteeseen ihastuttavia, yksitasoisia rivitalokoteja, joista on helppoa käydä vaikkapa keilaamassa Riihimäen keilahallissa tai Uimalassa uimassa. Valmistuu syyskuussa 2019.

Katso myynnissä olevat asunnot tästä >>

Piharatamo sisä

RUOHONLEIKKUUN SIJAAN VOIT ASETTUA MUKAVAAN ASENTOON AURINKOTUOLIISI
Nurmenleikkuu myös asuntojen pihoissa sekä muu asianmukainen pihanhoito hoituu kiinteistönhuollon ammattilaisten toimesta – voit siis rauhassa keskittyä tekemään asioita, joista oikeasti nautit.

KOTISI OVI ON AUKI VAIN KUTSUTUILLE
Kaikissa huoneistoissa on murto- ja paloilmoittimet, jotka on kytketty hälytyskeskukseen. Tulipalo tai kutsumaton vieras kodissasi aiheuttavat hälytyksen ja ammattilaisen apu tulee paikalle nopeasti.

SINUN EI TARVITSE OLLA TALOTEKNIIKAN AMMATTILAINEN
Kotisi ilmanvaihtolaitteiden suodattimen vaihto kuuluu yhtiövastikkeeseen. Puhtaassa sisäilmassa on helppo hengittää ja kotisi on viihtyisä ja terveellinen asua.

PERHETTÄSI ODOTTAA AIDOSTI MUUTTOVALMIS KOTI
Uusi kotisi on valmiiksi pintavarusteltu. Keittiössä on laadukkaat varusteet energia-tehokkaine kylmälaitteineen ja liesineen. Kaikki kiintokalusteet ovat laadukkaita, kestäviä ja helppohoitoisia. Asukkaiden käytössä on myös kätevä harrastusvälineiden huolto- ja säilytystila.

KOTISI LÄMPIÄÄ TALOUDELLISESTI MYÖS PAKKASILLA
Kotisi on liitetty kaukolämpöverkkoon – tämäkin palvelu kuuluu yhtiövastikkeeseen. Kaukolämpö pitää kotisi lämpötilan tasaisena sekä vaikuttaa positiivisesti huoneistojen ja kiinteistön arvoon.

SISUSTUSOPAS - AVAIN HYVIIN VALINTOIHIN
Sinulle toimitetaan kaupanteon yhteydessä kattava Taloyhtiöiden sisustusopas, josta voit valita haluamasi materiaalit sekä niiden lisävaihtoehdot.  

ABB-FREE@HOME LISÄVARUSTEENA
Ohjaa esimerkiksi valaistusta tai tarkista lieden ja saunan päälläolo kätevästi mobiililaitteillasi missä ikinä oletkin uuden, ABB:n kanssa yhteistyössä toteutetun palvelun avulla!

AUTOPAIKAT JA VARASTOT
Voit hankkia myös autopaikkaosakkeen hintaan 1 500 euroa tai autokatospaikkaosakkeen hintaan 5 500 euroa. Saat halutessasi siihen myös sähköauton latauspisteen hintaan +1600 euroa. Saatavilla myös lämpimiä varastoja hintaan 4 500 euroa/kpl.

Kartta piharatamo

Ota yhteyttä

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!