kiinteistönvälittäjä, LKV Pamela Hannulakiinteistönvälittäjä, LKV Pamela Hannula

100% asiakkaista suosittelee

Pamela Hannula

kiinteistönvälittäjä, LKV

Kiinteistömaailma Raseborg

pamela.hannula@kiinteistomaailma.fi

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa?

050 550 3990Soita minulle

Erityisosaaminen

Rantakohteet, loma-asunnot ja -kiinteistöt, Kerros- ja rivitalot, Omakotitalot, Kuolinpesät

Kielitaito

Ruotsi, suomi, englanti

Myydyt kohteet

29

Viimeisen 12 kuukauden aikana olen myynyt 29 kohdetta. Ota yhteyttä kun haluat keskustella oman asuntosi myynnistä.

Pamela Hannula on toiminut välittäjänä Raaseporissa jo ennen Kiinteistömaailman asuntomyymälän perustamista, joten alue ja sen ihmisen ovat hänelle tuttuja. Hän on tunnollinen, valoisa ja aikaansaava yrittäjähenkinen nainen. Ennen kiinteistönvälittäjän ammattia Pamela oli yrittäjänä kotipalvelualan siivousyrityksessä, joka työllisti parikymmentä ihmistä sekä lääketeknikkona apteekissa. Erittäin ahkera ja tunnollinen Pamela tekee mielellään töitä motivoituneessa tiimissä ja hänen toimintaansa kuvaa vahva asenne saada asiat tehtyä. Hän osaa pitää asiakkaasta huolta ja neuvoa, miten kannattaa toimia asunnon myynnissä. Pamela pitää yllä hyvää työvirettä myös kiireessä, ja tärkeää vastapainoa siihen tuovat hevosharrastus tyttären kanssa sekä lenkkeily koiran kanssa metsässä. ”Olen vastuunkantaja, joka ei pelkää haasteellisia tehtäviä. Kiinteistövälittäjän työssä vastuuta ja haastetta riittää ja siksi se on minulle unelma-ammatti. Rakastan myös asiakaspalvelua ja pidän yllä vahvoja asiakassuhteita. Asiakkaiden luottamus on minulle sydämen asia.” Pamela betjänar dig gärna på svenska.

Asiakkaitteni antamaa palautetta

Asunnon myyjä

Olet ehdottomasti asiallisin, rehellisin ja asiakasystävällisin välittäjä, jonka kanssa olen asioinut.

Asunnon ostaja

Olen todella tyytyväinen saamaani palveluun. Todella hyvä välittäjä, ja olen suositellut häntä jo muille. Ilman häntä en olisi löytänyt ihanaa kotia, johon olen nyt päässyt muuttamaan. Kiitos siitä!

Asunnon myyjä

Valo-/videokuvaus meni tosi sujuvasti. Ennakko-ohjeet olivat selkeät ja lyhyen ytimekkäät. Kuvista tuli upeita, kiitos! Pamelan kanssa on aina ilo asioida, koska hän on ystävällinen, joustava ja vuorovaikutustaitoinen ja asioista hänen kanssaan voi helposti neuvotella. Se mitä hän ei tiedä, ottaa selville ja tutkii, näkee paljon vaivaa sen eteen. Tulee tunne, että tämä on yhteinen projektimme.

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa? Ota yhteyttä!

kiinteistönvälittäjä, LKV Pamela Hannula
Pamela Hannula, Kiinteistömaailma Raseborg