47.565.52h-3hTarkmansintie 2, Porvoo, 06150

Asunto Oy Porvoon Pähkinämeri

266 000 €Hinnat alkaen
Uudiskohde - Asunto Oy Porvoon PähkinämeriUudiskohde
Esittely
Huoneistot

Asunto Oy Porvoon Pähkinämeri

Porvoon Toukovuoressa voi nauttia asumisesta luonnon, monipuolisten palveluiden ja hyvien kulkuyhteyksien äärellä. Yhteisöllisyys sekä uniikki ja laadukas asuminen mahdollistuvat Pähkinämeren kerrostalohankkeen myötä.

Yhtiön hallinnassa on erillinen noin 80m²:n aktiviteettirakennus, jossa kuntosali, suihkutilat ja saunat. Parkkihallissa on SmartPost pakettiautomaatti ja auton pesupaikka painepesureineen. Koirien kuratassut voi pestä ennen hissiin menoa molempien talojen kellarikerroksissa.

37 uniikkia kotia, joissa kaikissa on omanlainen tunnelmansa. Hyvin varustelluissa keittiöissä on graniittitasot, kalustepeitteiset integroidut kylmäkoneet ja astianpesukoneet. Vakiovarusteina kuivaavat pyykinpesukoneet.

Kaikki parvekkeet on lasitettu ja alimmissa kerroksissa on lisäksi avoterassi ja piha.

 

Rakennus Laprip OyLogo laprip 2

Olemme Etelä-Suomen alueella vuodesta 1999 toiminut rakennusalan perheyritys. Tarjoamme laadukkaita palveluja kodin ostajille, yrityksille ja julkiselle sektorille.

Kaikessa rakentamisessa ja palvelussa laatutavoitteemme on yleisten rakentamisen laatustandardien ylittäminen. Laadukas lopputulos perustuu luotettavaan palveluun, huolelliseen työskentelyyn ja laadunvalvontaan sekä sovittujen aikataulujen noudattamiseen.

Työmme laatu perustuu myös laadukkaisiin materiaaleihin sekä henkilökuntamme ja aliurakoitsijoiden sujuvaan yhteistyöhön ja erittäin vähäiseen vaihtuvuuteen sekä sujuvaan ja turvalliseen asuntokauppaan. Joustavien Laprip-sopimusten ansiosta vältytään usein turhalta välimuutolta tai kahden asunnon loukolta. Laatumme mittari on tyytyväinen asiakaskunta.

Kohteisiin, jonka energialuokitus on A tai B Green mortgage banner
tai kohteella on pohjoismainen Joutsenmerkki,
voi hakea Danske Bankin vihreää asuntolainaa.

Ota yhteyttä

Tee varauspyyntö

Välittäjä ottaa sinuun yhteyttä ajankohtaisen varaustilanteen osalta varaussopimuksen tekemiseksi.