59592h-2hNiittypolku 10, Porvoo, 06400

Keskinäinen Kiinteistö Oy Porvoon Galaksit

205 000 €Hinnat alkaen
Uudiskohde - Keskinäinen Kiinteistö Oy Porvoon GalaksitUudiskohde
Esittely
Huoneistot

Jouluksi omaan mökkiin!

Juuri valmistunut moderni hyvin varusteltu mökkikylä aivan Gammelbackan venesataman tuntumassa.

Kaikkiin hyvin varusteltuihin ja laadukkaasti rakennettuihin lomamökkeihin kuuluu oma piha ja autopaikka sekä ulkovarasto. Tehokas kamiina lämmittää ja luo tunnelmaa talvipäiviin.
Nykypäivän pidemmät lomat ja työpäivät on mahdollista yhdistää miellyttävään etäympäristöön tai minilomiin.

Mökkikylän tuntumassa on uimaranta, ratsastustalli, Kokonniemen maauimala ja laskettelukeskus, sekä Porvoon idylliset vanhan kaupungin ravintolat parin kilometrin päässä.
Vielä on vallinnanvaraa valita mökki auringosta, varjosta, omasta rauhasta, elämän keskeltä tai siltä väliltä.

Mökki myydään valmiin uuden asunnon kaupan lailla ja saat rakennusliikkeen rakentamisen jälkeiset vakuudet ja takuukorjaukset kuten uudessa vakituiseen asumiseen tarkoitutuissa uudiskohteissa. Vuosikorjaukset ja 10 vuotta voimassa oleva virhevastuuvakuutus ym. uudiskohteen edut.

 

Rakennus Laprip OyLogo laprip 2

Olemme Etelä-Suomen alueella vuodesta 1999 toiminut rakennusalan perheyritys. Tarjoamme laadukkaita palveluja kodin ostajille, yrityksille ja julkiselle sektorille.

Kaikessa rakentamisessa ja palvelussa laatutavoitteemme on yleisten rakentamisen laatustandardien ylittäminen. Laadukas lopputulos perustuu luotettavaan palveluun, huolelliseen työskentelyyn ja laadunvalvontaan sekä sovittujen aikataulujen noudattamiseen.

Työmme laatu perustuu myös laadukkaisiin materiaaleihin sekä henkilökuntamme ja aliurakoitsijoiden sujuvaan yhteistyöhön ja erittäin vähäiseen vaihtuvuuteen sekä sujuvaan ja turvalliseen asuntokauppaan. Joustavien Laprip-sopimusten ansiosta vältytään usein turhalta välimuutolta tai kahden asunnon loukolta. Laatumme mittari on tyytyväinen asiakaskunta.

Ota yhteyttä

Tee varauspyyntö

Välittäjä ottaa sinuun yhteyttä ajankohtaisen varaustilanteen osalta varaussopimuksen tekemiseksi.