26891h-3hTeljänkatu 4, Pori, 28130

Asunto Oy Porin Sirius

131 700 €Hinnat alkaen
Uudiskohde - Asunto Oy Porin SiriusUudiskohde
Esittely
Huoneistot
Porin Sirius ulko 1

Tervetuloa Porin Siriukseen

Suosittu Pasaasikortteli sijaitsee Riihikedossa, ydinkeskustan tuntumassa. Sijainti on Porin parhaimpia: monipuoliset palvelut, koulut, tapahtumat ja harrastukset ovat kävelymatkan päässä. Kulkuyhteydet ovat erinomaiset, koska matkakeskus ja juna-asema ovat 800 metrin päässä.

Porin Siriuksen kerrostaloasunto on urbaanin ihmisen toteutunut kotiunelma! Suunnittelussa on erityisesti huomioitu esteettömyys ja toimivuus, esimerkiksi autohallista pääset kotiovellesi hissin kyydissä. Tasokkaassa huoneistossa on mm. miellyttävä vesikiertoinen lattialämmitys ja oleskelutilat jatkuvat parvekkeelle.

ImagesSiriuksen monipuolisessa valikoimassa on remonttihuolettomia huoneistoja monenlaisin elämäntilanteisiin (26–89 m2). Tutustu toimiviin tilaratkaisuihin, valitse mieleisesi ja ota yhteyttä!

Kaupungilla viihdyt keskellä elämää ja nautit keskusta-asumisen kaikista mukavuuksista. Ulottuvillasi ovat vehreät puistot istutuksineen ja kävelyreitteineen. Täällä sinun ei tarvitse kiirehtiä, sillä olet jo valmiiksi perillä.

Katso myynnissä olevat asunnot tästä >> 

Porisn Sirius sisä 1

Lähipalvelut

  • Koulut: Kuninkaanhaan koulu n. 200 m
  • Päiväkodit: Uudenkoiviston päiväkoti n. 400 m
  • Ruokakaupat: K-Market Sirkustori n. 200 m
  • Julkiset yhtydet: Matkakeskus n. 800 m
  • Muut lähipalvelut: Uimahalli n. 100 m

Ota yhteyttä

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!