52812h-4hKoulutie 2, Pirkkala, 33960

Asunto Oy Pirkkalan Laamanni

232 000 €Hinnat alkaen
Uudiskohde - Asunto Oy Pirkkalan LaamanniUudiskohde
Esittely
Huoneistot

Pirkkalan parasta keskustaa!

Lujatalon Oy:n uudiskohde Asunto Oy Pirkkalan Laamanni rakentuu omalle tontille palveluiden keskelle. Aivan lähietäisyydellä / vierestä löytyy mm. kaupat, Pirkkalan liikuntatalo, kirjasto, kunnan palvelut, apteekki, kahviloita ja ravintoloita ja tietenkin ulkoilu- ja liikuntamaastot alkaen Vähäjärven rantareitiltä. Terveyskeskus alle kilometrin päässä ja koulut lukio mukaan lukien vieressä.

Monipuoliset bussiyhteydet ovat aivan vieressä Suupantiellä, Tampereelle ja vaikka Partolan kauppakeskuksiin pääset joukkoliikenteellä kätevästi.

Laamannin valikoimasta valittavana eri kokoisia Lujakoteja kaksioista neljän huoneen perheasuntoihin. Kaikissa asunnoissa on lasitetut parvekkeet, joista voit seurata joko Suupantien elämää tai rauhallista sisäpihaa. Nykyaikainen rakennustekniikan ansiosta asuntojen sisällä koet rauhallisen kodin tunnelman.

Asuntojen neliöt on käytetty käytännöllisesti arjen asumiseen, saunominen Laamannissa hoituu talon katolla olevassa upeassa saunaosastossa, jonka lasitetulta parvekkeelta on loistavat näkymät Vähäjärven suuntaan. Lisäksi kortteliin rakennetaan korttelin yhtiöiden yhteinen pihasauna, joten erimuotoiset saunomiselämykset ovat käytettävissä.

Asunto Oy Pirkkalan Laamanni on 55 asunnon talo, jonka alakerrassa on kaksi liiketilaa. Yhtiöllä on ulkoiluvälinen / pyörävarasto kellarikerroksessa sekä talon sisäänkäyntien vieressä pihakannella. Jokaisella huoneistolla on oma irtaimistovarasto.

Laamannin autopaikat ovat pihakannen alla autohallissa, josta käynti suoraan Laamannin alimpaan kerrokseen ja sieltä hissillä omaan kerrokseen ja asuntoon. Autopaikat myydään erillisinä osakkeina. Yhtiöllä on käytössään yhteiskäyttöauto, jota voit vuokrata silloin kun sitä tarvitset.

Rakentaminen on aloitettu syksyllä 2020 ja arvioitu valmistuminen on 31.3.2022.

Huoneistojen kuvat rakennusvaiheessa ovat malliasunnoista 52 m2 ja 64 m2, ja ne ovat kalustetut mallikalustein. Energialuokka on B 2018.

Tervetuloa tutustumaan ja valitsemaan oma Lujakoti.

Hinnasto>>

 

 

Lujakoti logo web (002)

 

Ota yhteyttä

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!