Kiinteistömaailma Pirkkala

Kenkätie 4
33950 Pirkkala
Puh 050 530 3000
pirkkala​@kiinteistomaailma.fi

Avoinna:
ma 12-17, ti-pe 9-17 tai sopimuksen mukaan. Tavoitat meidät myös iltaisin ja viikonloppuisin puhelimitse.

Koskikeskuksen Asuntopalvelu Oy | Y-tunnus: 0925843-8
Tietosuojaseloste ›

Toimitusjohtaja, yrittäjä, LKV,  Misa Roito

Meiltä sitä saa - aitoa kiinteistönvälityspalvelua, jossa kuunnellaan asiakkaiden toiveet sekä haaveet ja toteutetaan ne. Koskikeskuksen Asuntopalvelu Oy LKV on ollut koko Kiinteistömaailmaketjun eniten kauppoja tekevä yritys useana vuonna. Vuosien aikana ja tehtyjen kauppojen kautta olemme olleet vaikuttamassa tuhansien ja taas tuhansien ihmisten elämän suurimpaan päätökseen. Ammattitaitomme ja tapamme tehdä töitä takaavat sinulle asiakkaanamme aina parhaan mahdollisen lopputuloksen.

Pirkkalan Kiinteistömaailma tekee töitä laaja-alaisesti koko Pirkanmaalla. Pirkkala sekä Tampere muine lähikuntineen on meille ominta aluetta, oli kyseessä sitten asunto-osake tai kiinteistö. Myymälämme sijaitsevat Pirkkalan lisäksi Tampereella Ratinassa ja Ylöjärvellä.

Tykkää meistä Facebookissa facebook.fi/kiinteistomaailma.pirkkala ja saat tietoa ajankohtaisista asumiseen liittyvistä asioista sekä uusista myyntikohteistamme.

Misa Roito
Toimitusjohtaja, yrittäjä, LKV,

Tilaa Kotikäynti
Ota yhteyttä

Kiitos yhteydenotosta!

Kyllä! Haluan perustellun hinta-arvion asunnostani Kotikäynnillä. Ottakaa minuun heti yhteyttä.

Välitämme yhteydenottopyynnön postinumeron perusteella lähimpään myymäläämme. Voit myös valita myymälän tai välittäjän itse:
Valitse myymälä itse » Valitse välittäjä itse »

Kiitos yhteydenotosta!

Ota yhteyttä

Ota meihin yhteyttä