Kiinteistömaailma Pieksämäki

Kauppakatu 5
76100 Pieksämäki
Puh (015) 887 4060
pieksamaki​@kiinteistomaailma.fi

Avoinna:
Ma-pe klo 10.00-16.30, la-su suljettu.

Kiinteistönvälitys Rinta-aho Oy | Y-tunnus: 2464722-0

Tervetuloa Pieksämäen Kiinteistömaailman myymäläsivuille!

Palvelemme asiakkaitamme iloisella mielellä, kaikki yhdessä onnistuneen asuntokaupan puolesta. Yrittäjänä Pieksämäellä toimii pitkän matkan ammattilainen ja monien tuntema Jaana Väisänen.

Tällä hetkellä meidän asiakkaamme etsivät eniten keskustan alakerroksien ja hissitalojen kaiken kokoisia koteja. Pyydä meidät kotikäynnille!

Myyjänä saat kattavimman näkyvyyden omien sivujemme lisäksi www.oikotie.fi ja www.etuovi.com portaaleissa. Näistä lisäpalveluista emme kuitenkaan peri maksua! Kiinteistömaailman uusi ylpeyden aihe on kohteiden videokuvaus. Uusi tehokkaampi tapa myydä ja ostaa asunto. Tehokas 2 in 1 teknologia. Asunnossasi tai huvilassasi on sitten esittely koko ajan!.

Olemme erikoistuneet myös asuntosijoittamiseen, joten autamme mielellämme näihin liittyvissä asioissa. Palveluumme kuuluu myös arviointipalvelut ja kauppakirjojen laadintapalvelut.

Meidän myymälässämme on asiakkaan etu tärkein, ja palvelemme suurella sydämellä. Lämpimästi tervetuloa kodikkaaseen asuntomyymäläämme!

P.S. Löydät meidät nyt myös Facebookista, Kiinteistömaailma Pieksämäki profiililla.


Tilaa Kotikäynti
Ota yhteyttä

Kiitos yhteydenotosta!

Kyllä! Haluan perustellun hinta-arvion asunnostani Kotikäynnillä. Ottakaa minuun heti yhteyttä.

Välitämme yhteydenottopyynnön postinumeron perusteella lähimpään myymäläämme. Voit myös valita myymälän tai välittäjän itse:
Valitse myymälä itse » Valitse välittäjä itse »

Kiitos yhteydenotosta!

Ota yhteyttä

Ota meihin yhteyttä

Jaana Väisänen

yrittäjä, LKV, VuT, YKV, LKV, VuT, YKV

Puh 0400 481 050