Tervetuloa Palokan Kotipolkuun Jyväskylään!

Palokan Kotipolku - 33 uutta rivitaloasuntoa

Loistokodit Palokan Kotipolku on neljä taloyhtiötä käsittävä rivitaloalue Jyväskylässä, Palokassa. Ensimmäisessä rakennusvaiheessa, kevääseen 2017 mennessä, valmistuvat Tuomaksenrinteen ja Elinanrinteen asunnot. Toisessa vaiheessa rakennetaan kaksi uutta rivitaloyhtiötä.

Kaikki 33 huoneistoa sijaitsevat aurinkoisilla, luonnonläheisillä tonteilla noin puolen kilometrin päässä Palokankeskuksen palveluista. Nauti asumisen rauhasta palveluiden välittömässä läheisyydessä!

As. Oy Tuomaksenrinne

As. Oy Tuomaksenrinne on Palokan Kotipolun ensimmäinen, kevääseen 2016 mennessä valmistuva taloyhtiö. Tuomaksenrinteeseen rakennetaan yhteensä 8 uutta rivitalohuoneistoa. Tuomaksenrinteen asunnot ovat nyt ennakkomyynnissä. Tule mukaan jo suunnitteluvaiheessa, niin pääset vaikuttamaan oman kotisi tiloihin ja materiaaleihin.

Nauti elämästäsi viimeistellyssä Loistokodissa

Palokan Kotipolun Loistokodit ovat persoonallisia, laadukkaasti rakennettuja, kodikkaita kaupunkiasuntoja rauhallisella asuinalueella. Viimeisen päälle tehdyssä Loistokodissa nautit viimeistellyistä yksityiskohdista ja modernista varustelusta.

Kiitos yhteydenotosta!

Ota yhteyttä

Viihdy pihassa ja lenkkipoluilla

Loistokodit on suunniteltu harmoniseksi kokonaisuudeksi huoneistojen sisätiloista pihojen ulkovalaistukseen. Laajavuoren metsät ja lenkkipolut ja hiihtoladut kulkevat asuntojen välittömässä läheisyydessä.

Hyvät yhteydet keskustaan

Palokan Kotipolku sijaitsee Jyväskylän pohjoispuolella, n. 10 minuutin ajomatkan päässä keskustasta. Myös polkupyörän selässä kaupunkiin pääsee turvallisesti alle puolen tunnin.