90118.54h-5hKesäranta 15, Oulunsalo, 90460

As Oy Oulunsalon Kesäranta 15

262 080 €Hinnat alkaen
Uudiskohde - As Oy Oulunsalon Kesäranta 15Uudiskohde
Esittely
Huoneistot

Uudiskohde merellisissä maisemissa Oulunsalossa!

Tämä taloyhtiö valmistuu meren läheisyyteen väljästi rakennettavalle pientaloalueelle. Yhtiöön tulee 12 asuntoa 60,4m2 - 118,5m2 kokoluokassa. Arvioitu valmistumisaika on 4/2022. Nyt sinulla on mahdollisuus vaikuttaa mm. asunnon pohjaan ja materiaaleihin.


Autokatos talon yhteydessä sisältyy hintaan. Laadukkaat materiaalit ja kalusteet tuovat arjen luksusta. Kodeissa on vesikiertoinen lattialämmitys, jonka lämmönlähteenä toimii vesi-ilmalämpöpumppu. Helppoa ja huoletonta asumista uudessa taloyhtiössä, jossa on otettu huomioon yksityisyys ja yhteisöllisyys esim. yhteisten piha-alueiden ja grillikodan merkeissä.


Palvelut: n. kilometrin säteellä päiväkoti, koulu ja kauppa. Muut Oulunsalon kattavat palvelut n. neljän kilometrin sisällä mm. terveysasema, liikuntahalli ja kauppakeskus. Oulun lentokenttä sijaitsee myös Oulunsalossa. Taloyhtiö tulee rakentumaan Hailuodontien varteen, Hailuoto on Perämeren suurin asuttu saari.


Käydään ihastumassa paikanpäällä ympäristöön ja tonttiin, johon juuri sinun kotisi tulisi valmistumaan! Varataan sinulle oma koti! Ole nopea, niin voit vaikuttaa eniten!

 

 

Ota yhteyttä

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!