23.576.51h-3hHöyrymyllyntie 6, Oulu, 90520

Asunto Oy Satamarannan Maininki

106 710 €Hinnat alkaen
Uudiskohde - Asunto Oy Satamarannan MaininkiUudiskohde
Esittely
Huoneistot

ENNAKKOMARKKINOINNISSA Oulun Satamarannan Maininki!

Toppilansalmen suositulta ja kehittyvältä, kauniilta asuinalueelta nyt upea mahdollisuus ostaa unelmakoti tai loistava sijoituskohde. Ole nopea ja varaa jokin näistä 39 huoneistosta itsellesi.

Mahdollisuus myös autohallipaikkaan erillisellä osakkeella.

Huoneistot ovat viidessä kerroksessa, voit valita käytännöllisen ja kauniin yksiön tai vaikka upean kolmion hulppean kokoisella parvekkeella. Ehdit vielä vaikuttaa sisustusmateriaaleihin. Parhaat varataan juuri nyt, joten ole nopea.


Toppilansalmen rannan kaunis maisemointi on valmis. Alueella on myös venesatama, kaupat ja palvelut. Kävelyetäisyys keskustaan, Nallikarin rannoille, eikä yliopistokaan ole kaukana.


Varaa itsellesi uusi koti ja me Kiinteistömaailmassa teemme kodinvaihdostasi vaivatonta. Tarvittaessa myymme nykyisen kotisi, pääset suunnittelemaan uutta tai muuttamaan suoraan uuteen, upeaan kotiisi.

 

****************************************************************************

NOPEAN VARAAJAN ETU!

Kun varaat asunnon ennen ennakkomarkkinoinnin päättymistä, voit valita kahdesta tavasta ostaa asunto: yhtiölainalla tai ilman. Kun ostat asunnon ilman Yhtiölainaa, on asunnon velaton myyntihinta selkeästi edullisempi kuin yhtiölainan kanssa (jopa -4 %). Katso hinnat ennakkomarkkinointihinnastosta ja kysy lisää välittäjältäsi.

Soita tai varaa henkilökohtainen tapaaminen.

Ennakkomarkkinointihinnasto>>

Sisustusvalinnat>>

Esite>>

Kohteisiin, jonka energialuokitus on A tai B Green mortgage banner
tai kohteella on pohjoismainen Joutsenmerkki,
voi hakea Danske Bankin vihreää asuntolainaa.

Ota yhteyttä

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!